0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína sestřelila Novosedly, Benda vstřelil dvě branky


Branky


40. M. Hladílek , 45. J. Hrbek , 60. M. Benda , 77. M. Benda
28

Novosedly nad Nežárkou – Fotbalisté Staré Hlíny se rozehráli do velmi dobré formy. Hosté zvládli 5. kolo Okresního přeboru na půdě Novosedel, kterému nasázeli čtyři branky. O osudu utkání rozhodlo starohlínské mužstvo už v první půli, kdy se prosadilo hned dvakrát. Hosté ve druhé půli přidali stejný počet branek a zapsali si jednoznačné vítězství 4:0. Hostující celek tak neprohrál už pět kol v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

V pátem kole OP JH zavítala Stará Hlína k místnímu derby do Novosedel. Od první minuty tohoto střetnutí bylo na hostech znát, že jim dlouhodobě styl fotbalu v Novosedlech nevyhovuje. Rychlé napádání a důraz domácích dělal starohlinským v průběhu prvního poločasu problémy a tím se nemohli dostat do hry. Domácí se snažili dlouhými nákopy, auty a nátlakem na hostující obranu dostávat do útoku. Stará Hlína se spíše soustředila na pevnou defenzívu a rychlé kontry. Některé slibné protiútoky však vinou nepřesné finální přihrávky končily neúspěšně. Tak se ke slovu dostali domácí, kdy ve vyložené šanci vychytal hostující Žižka novosedelského útočníka a tím svůj tým v daný moment podržel. Ve 40. minutě se tak poprvé skóre měnilo na opačné straně, když hosté dokázali konečně zužitkovat rychlý přechod do útoku. Miroslav Benda našel přesně svým centrem nabíhajícího Martina Hladílka a ten pohotově z voleje skóroval. To nalilo klukům ze Staré Hlíny krev do žil a ve 45. minutě, gólem do šatny, se mohli radovat podruhé. Na pravém křídle se uvolnil Miroslav Benda a přízemním centrem vybídl ke skórování Jana Hrbka, který navýšil na 2:0. Po této brance skončil první poločas. 

Stará Hlína si připisuje snadné tři body

Do druhého dějiství nastoupili hosté s očekáváním, že domácí budou chtít něco s výsledkem udělat a hru přitvrdí. S tímto vědomím a zkušeností z loňské sezóny, kdy tu Stará Hlína ztratila dvoubrankový náskok a prohrála, hráli starohlinský velmi pozorně a nepouštěli domácí do žádného tlaku. Naopak v 60. minutě udeřili hosté potřetí. Na pravé straně zatáhl míč Radek Chmátal a jeho centrovaný balón uklidil do sítě Miroslav Benda. Stará Hlína nadále pokračovala ve zodpovědném výkonu a vyjma jednoho rohu domácích a závaru před brankou, kdy míč skončil odrazem na tyči, kontrolovala hru. V 77. minutě, po kombinaci Vonky, Širhala a Pfeifera, navýšil vedení nejlepší hráč zápasu Miroslav Benda. Hosté si ještě vypracovali několik gólových šancí, ale i díky vynikajícím zákrokům domácího gólmana nedokázali vedení navýšit. I tak si Stará Hlína připsala do tabulky velmi důležité tři body.

Autor: Petr Dolejší



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Petr Dolejší (maskot týmu): Kluci zaslouží za sobotní zápas pochvalu. Ačkoliv to tentokráte nebylo o fotbalu, tak díky zodpovědnému výkonu si odvezli zasloužené vítězství o čtyři branky. Nepamatuji si, že bychom v Novosedlech někdy takto jednoznačně vyhráli. Skóre mohlo být nakonec i vyšší, ale domácí gólman byl proti. FK SH OLLEE.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - S. Šmíd [-] , J. Mazanec [-] , D. Kroupa [-] - O. Šrom [-] , P. Fryš [-] , E. Vohák [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] - M. Hladílek [-] , M. Vonka [-] , D. Širhal [-] , R. Chmátal [-] - M. Benda [-] , J. Hrbek [-]

ŽK: 28. J. Meškan , 75. J. Hrbek .
Hráči zápasu: D. Širhal , M. Benda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - NAGY Pavel (N), DOLEJŠÍ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2022 00:59
Hele, ty maskote týmu, náš gólman nebyl proti to jsi byl jenom ty. Co ta neuznaná první branka? Jinak výhra zasloužená.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Novosedly jsou na domácím hřišti velice silní. Navíc jsou na vítězné vlně a doposud neprohráli. Staré Hlíně nedají nic zadarmo, proto Hlína, ač favorit naší soutěže číslo jedna, na novosedelském hřišti může ztratit nejen dva body. Dávám jedničku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů