1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké překvapení v Zárybech


Branky


0

K velkému výkonu se vzepjali fotbalisté Záryb a jediným gólem dokázali porazit dosavadního lídra soutěže z Ovčár, který tak musel přepustit svou pozici Klíčanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal bez gólů

Ve velmi pozměněné sestavě přijeli k zápasu do Záryb fotbalisté Ovčár. Z jejich úspěšného týmu chyběla kompletní stoperská dvojice Ondrák - Studený a také ofenzivní esa Hašler s potrestaným Voljanským. V sestavě se tak objevily neokoukané tváře jako Zavadil, Fabián či Stránský. Domácím se naopak do sestavy po trestu vrátil stoper Šašek a chtěli se postarat o překvapení. Do utkání nastoupili velmi bojovně a snažili se oslabené hosty zatlačit - k žádné vyložené šanci to ale za celý první poločas nevedlo a ani výborné Krulichovy standardky gól nepřinesly. Prosadit se naopak mohli hosté, ale proti nebezpečné hlavičce výborně zasáhl Šulc. To byla jediná velká šance poločasu, a tak byl stav bezbrankový.

 

Gól nakonec padnul

Do druhého poločasu přidali domácí k velice bojovné hře i kombinaci a to vyústilo v několik nepříjemných trestňáků v okolí Chaloupkovy branky. I rohy Záryb, které výborně zahrával Krulich, byly velice nebezpečné - jedním z nich například tento hráč trefil přímo zadní tyč branky. Další šanci měl Školák který si píchl balon do vápna a vystřelil, jeho střelu však gólman stačil vyrazit. Následující roh už ale v síti skončil - Krulich kopnul opět pěkný balon točící se na zadní tyč, kde byl Voštiar a dotlačil míč do sítě! V 66. minutě se tak domácí dostali do vedení 1:0. Záryby i nadále pokračovaly v bojovnosti i kombinaci a další šanci měl Školák, který dostal od Šťastného krásnou nahrávku, ale jeho střelu na poslední chvíli zneškodnil skluzující stoper. Až v samotném závěru se ke slovu dostali i hosté, ale brankář Šulc svůj tým podržel a vychytal tak proti (bývalému) lídrovi soutěže čisté konto!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Po celý zápas jsme předváděli velmi bojovný výkon podpořený výbornými Krulichovými standardkami. Pro nás obrovsky důležitá výhra!

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Dalo by se říct vyrovnané utkání, protože nám chyběli čtyři lidi, kteří se nedají nahradit a to už je znát. Ale na to se nemůžeme vymlouvat, měli jsme to více odbojovat. Bohužel bylo na hřišti jedno mužstvo, které toužilo po vítězství a to byly Záryby, které po pěkně zahraném rohovém kopu od Krulicha vstřelily vítězný gól. Ke konci zápasu jsme měli dvě příležitosti to ještě zvrátit, nebo alespoň vyrovnat, ale také musím říct, že nás podržel Chaloupka a taky dvě velké šance Záryb zneškodnil. Záryby mají cenné body, ale odbojované.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - D. Krulich [-] , J. Blanár [-] (46. M. Šťastný [-] ) , M. Školák [-] (88. M. Reisinger [-] ) , J. Schütz [-] , F. Šašek [-] , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , J. Formánek [-] , D. Hallík [-] , V. Valentin [-]

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Zavadil [-] , M. Viskup [-] , M. Vernek [-] - J. Mihalík [-] , P. Hyka [-] , D. Kudela [-] , M. Urban [-] - J. Morávek [-] , J. Fabián [-] (46. J. Stránský [-] )

ŽK: 76. F. Šašek - 27. M. Viskup , 64. P. Hyka , 83. S. Zavadil .
Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ducký František - ZUSKA Oldřich, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.