2:1p.
(1:0)
74. J. Tovara (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké derby vítěze nenašlo


Branky


16. T. Lemarie - 74. J. Tovara (vl.)
0

Derby polabských týmů - Neratovic a Kostelce - si mohli vychutnat diváci v Byškovicích. Ani jeden z týmů neměl bodů nazbyt a ani jeden si také příliš nepolepšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevírá Lemarie

S dorostencem Zhukovskyym na citlivé pozici stopera a se zkušenou středovou dvojicí Žežulka - Drahorád vyrukovali na svého soupeře fotbalisté Neratovic. Hosté naopak přijeli opět po delší době s Moldavcem Vadimem Maistrucem v sestavě. Rozbité hřiště v Byškovicích nedovolovalo hráčům přílišnou kombinaci a když se k tomu přidal i silný vítr, žádná velká podívaná z toho nebyla. Již v 10. minutě navíc musel domácí trenér Panocha sáhnout ke střídání a místo zmiňovaného Zhukovského poslat do hry ještě mladšího Babováka. Navíc mohly Neratovice prohrávat, když se Pazderka za vápnem nádherně opřel do odraženého míče - jeho střelu ale zastavila tyč a následná pouť míče po brankové čáře také kýženým úspěchem neskončila. Do vedení tak šli domácí, kteří předvedli akci po levé straně a následný centr uklidil hlavou do sítě Lemarie. 1:0. Labský Kostelec mohl rychle odpovědět, ale Maistruc ve vyložené šanci ani nadvakrát neprostřelil gólmana Černého. Hubené vedení tak po prvním poločase patřilo Neratovicím.

 

Kostelec spasil vlastní gól

Pokud první poločas nabídl fotbalu málo, ten druhý nenabídl už vůbec nic. Hosté se snažili držet míč a jít za vyrovnáním, domácí i nadále hrozili z rychlých brejků, případně standardních situací. Nevypadalo to ale, že by se s výsledkem ještě něco mělo stát - až do 74. minuty. To si nešťastný vlastní gól vstřelil po standardce hostů a teči Karla Temiaka domácí obránce Tovara. Hostům tak musel k prolomení střelecké nemohoucnosti pomoci soupeřův hráč! Další vzruch utkání nabídlo až po závěrečném hvizdu v penaltovém rozstřelu, kde byli šťastnějším týmem domácí, když rozhodující kop proměnil střídající Frýzek. Neratovice tak zvítězily 2:1 po pokutových kopech.

 



Ohlasy k zápasu



SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Na těžkém terénu se hrálo bojovné utkání. Remíza je asi spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - M. Zeman [-] , T. Lemarie [-] (77. L. Frýzek [-] ) , J. Tovara [-] - M. Panocha [-] , V. Žežulka [-] , J. Drahorád [-] , D. Dzimko [-] - D. Nguyen [-] - P. Zhukovskyy [-] (10. M. Babovák [-] ) , L. Sochor [-]

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - L. Chvátal [-] , J. Šimek [-] , J. Pajkrt [-] - T. Kopejska [-] , K. Temiak [-] , L. Temiak [-] (56. O. Brodňanský [-] ) - M. Priatka [-] , V. Maistruc [-] , L. Pazderka [-] , M. Machka [-] (46. T. Skopka [-] )

ŽK: 27. M. Zeman , 66. D. Dzimko - 43. J. Šimek , 67. O. Brodňanský , 83. K. Temiak , 84. J. Pajkrt .
Místo: Neratovice-Byškovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - ŘÍPA Jiří, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.