P. Hyka 44. (p.)
R. Pechar 72.
P. Hyka 86.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry v derby přehrály Neratovice


Branky


44. P. Hyka (p.) , 72. R. Pechar , 86. P. Hyka
0

Roli favorita na domácím hřišti v Klích splnili hráči Ovčár. Ti tak odčinili překvapivé zaváhání z minulého kola, kdy prohráli v Zárybech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól padl až těsně před poločasem

Po prohře v Zárybech, kam Ovčáry neodcestovaly v nejsilnější sestavě, si chtěli domácí spravit chuť v zápase proti Neratovicím B. Velmi speciální zápas to byl zejména pro domácího stopera Jana Studeného, který vede divizní A-tým Neratovic jako trenér a nastoupil tak vlastně proti svým. Domácí se v kompletní sestavě prezentovali vyspělejším výkonem než před týdnem v Zárybech, hosté ale poctivě bránili a v úvodu nepřipustili přílišné ohrožení Černého branky. V největší šanci první půle se tak ocitl hostující Dohnal, který si ale na Chaloupkovi v domácí bráně vylámal zuby. To velká šance domácích už gólem skončila - stalo se tak ve 44. minutě, když v pokutovém území zbytečně fauloval Lemarie a byla nařízena penalta. K té se postavil Hyka a nemýlil se. Těsně před poločasem tak upravil stav na 1:0.

 

Ani do druhé půle se Neratovice nechtěly vysouvat příliš dopředu s vědomím, jak kvalitní protivník proti nim stojí. Hosté dokonce sahali po vyrovnání po chybném odkopu domácího brankáře. Ten trefil pouze Dzimka, od kterého míč směřoval do opuštěné brány. Vracející se stoper Studený ale Ovčáry zachránil od vyrovnání. V následném průběhu poločasu přešla aktivita na stranu domácích, kteří si po pěkných akcích dokázali vytvořit šance - ty ale zůstaly nevyužity. Když už se zdálo, že jsou Neratovice z nejhoršího náporu venku, udeřilo. V 72. minutě vstřelil velmi šťastnou branku Pechar, který se stejně jako jeden z obránců Neratovic zapomněl u branky a střela zpoza vápna se od něj šťastně odrazila mimo dosah brankáře. 2:0. Hosté se snažili o korekci, ale Novotný při dorážce Moravcovy střely trefil pouze tyč. Snížit mohly Neratovice i z trestného kopu, ale Chaloupka skvěle zakročil. Poslední slovo si tak vzal 5 minut před koncem opět domácí Hyka a utnul tak pochybnosti o vítězi utkání.

 



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Z naší strany se mi to líbilo, i když jsme měli pomalejší rozjezd, tak jsme si vytvořili spoustu šancí, ale bohužel jsme proměnili v 1.poločase pouze z penalty. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, ale musím připomenout dvě velké šance hostů, které zlikvidoval Chaloupka. Vítězství bylo zasloužené.

FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér: Do utkání jsme šli s tím, že nemáme co ztratit a myslím, že výsledek, který svítil na konci utkání na světelné tabuli zcela neodpovídá průběhu utkání. Stínem utkání bylo zranění Dzimka, který si při jednom z osobních soubojů poranil koleno. Myslím, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání s velmi dobrým soupeřem.



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] (34. S. Zavadil [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - J. Mihalík [-] , D. Kudela [-] (85. J. Stránský [-] ) , T. Hašler [-] , M. Urban [-] - P. Hyka [-] , M. Vernek [-] (67. J. Morávek [-] )

FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - L. Sochor [-] , M. Zeman [-] , T. Lemarie [-] (46. D. Nguyen [-] ) - P. Nezbeda [-] , D. Dzimko [-] (67. J. Moravec [-] ) , P. Novotný [-] , V. Žežulka [-] , M. Panocha [-] , T. Dohnal [-] - J. Šulc [-]

ŽK: 33. T. Hašler - 37. L. Sochor .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.