0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice doma podlehly Pěčicím


Branky


54. F. Beran , 81. F. Beran
0

Zajímavý zápas sousedů z horní poloviny tabulky zakončil podzimní část na hřišti v Byšicích. Úspěšnější byli hosté, kteří se po výhře drží na 4. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly nevyužity

Opět se zkušeným ostrostřelcem Kábrtem v sestavě vyrukovali na svého soupeře domácí, kteří ale do utkání nešli v nejlepším rozpoložení po minulém debaklu 7:0 v Klíčanech. Pěčice do zápasu nasadily svou standardní sestavu a pokoušely se navázat na dobrou bilanci, když z 6 posledních zápasů 5 vyhrály (jednou až na penalty nad Neratovicemi B) a jen z Klíčan si odvezly podobně jako dnešní soupeř debakl. První půle ale diváky, kteří se těšili na ofenzivní smršť, musela zklamat. Ne že by se celky nesnažily a soustředily se už v předstihu na rozlučku... ve finální fázi ale zkrátka scházela kvalita. Slibné akce domácích končily ještě před samotným zakončením a často byly překombinované. To hostům se předfinální fáze dařila lépe, naráželi ale na prozatím neprůstřelného domácího gólmana Schneidera. Poločas tak skončil bezbrankovým výsledkem 0:0.

Dva góly Berana rozhodly

Kdo se těšil po poločasovém občerstvení na zpřesnění hry, musel být zklamán. Proti byl totiž kromě nepřesností také nepříjemný studený déšť, který se nad byšickým pažitem spustil. A sprcha pomohla spíše hráčům hostujících Pěčic, kteří se prosadili v 54. minutě po zaváhání domácí obrany. Šťastným střelcem byl Beran, pro něhož to byl teprve druhý zásah v sezoně. Nebyl ale na podzim poslední, jelikož přišla ještě 80. minuta a jeho druhý gól. Na ten už domácí ani přes střídání nedokázali reagovat a v posledním podzimním utkání nepotěšili vlastní fanoušky ani jediným gólem. Po slibném úvodu sezony se tak trochu propadli tabulkou na 7. místo, zatímco jejich soupeř má o 7 bodů více a je čtvrtý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - hráč: Oba góly jsme dostali po našich chybách. Bohužel my neumíme ty soupeřovy potrestat a místo zakončení se snažíme hledat přihrávku do prázdné brány. Fotbal bohužel ke koukání příliš nebyl, ale objevily se i světlé momenty.




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] , D. Menčl [-] - J. Lauda [-] - J. Klár [-] , P. Jurčovský [-] , P. Kadlec [-] , M. Hudec [-] (60. M. Hubáček [-] ) , P. Čermák [-] (70. P. Zeman [-] ) , J. Kábrt [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , J. Jonáš [-] , P. Košťál [-] (78. R. Mulač [-] ) , M. Heřmanský [-] - P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] , D. Košťál [-] - M. Lukeš [-] (88. A. Kriška [-] ) , A. Kiceluk [-] (85. J. Jonáš [-] )

ŽK: 28. J. Čurda , 89. J. Lauda - 44. M. Heřmanský .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Bohumil - LAŠTOVIČKA Stanislav, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.