1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neratovice doma zvítězily jedinou brankou


Branky


0

O hodně veselejší bude fotbalový ples konající se příští týden v Neratovicích pro hráče domácího týmu, kteří se důležitou výhrou vzdálili od sestupových pozic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečné standardky Slavoje

Již místo konání zápasu - hřiště v neratovické městské části Byškovice - napovídalo, že se bůhvíjaký fotbal hrát nebude. Toto hřiště totiž patří k postrachům všech technicky hrajících týmů, zvláště pak v tomto ročním období. Fotbalistům Slavoje se i vinou problémů se sestavou poslední dvě utkání nevydařila, a tak si chtěli napravot reputaci i náladu. Na hřišti to v prvních minutách podle toho vypadalo a hosté si vytvořili územní převahu. Největší příležitosti přicházely logicky ze vzduchu a hráči Staré Boleslavi předvedli několika málo divákům pár pěkně secvičených standardních situací. Domácí obrana často odvracela nebezpečí až na poslední chvíli a několik skvělých zákroků musel předvést i gólman Černý. Neratovicím se vůbec nedařilo v útočné fázi a Šimkovu bránu prakticky neohrozily. Poločasový bezbrankový stav tak více vyhovoval rozhodně domácímu celku.

 

Žežulkův vítězný gól

Do druhé půle nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách a ani předváděná hra se příliš nezměnila. Hosté i nadále více drželi míč a vytvářeli si i zajímavé pozice v okolí vápna Neratovic, finální fáze se jim ale krutě nedařila. Domácí se snažili prokázat vyšší kvalitu na útočné polovině hřiště, což se jim zčásti podařilo, žádná ofenzivní hitparáda to ale v jejich podání nebyla. Rozhodující moment zápasu tak přišel v 80. minutě, kdy krásnou akci předvedli zkušdní domácí fotbalisté Drahorád s Žežulkou. Drahorád vyslal milimetrový centr, na který si naskočil Žežulka a v Byškovicích bylo veselo. Hosté měli 10 minut na vyrovnání, ale nespasil je ani příchod vedoucího mužstva Matějovského na poslední pětiminutovku, a tak všechny body zůstávají doma.

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér: Tahle výhra pro nás znamená velmi důležité tři body v konečném bodování podzimu. V dnešním utkání bych chtěl svému mužstvu poděkovat za disciplinovaný a bojovný výkon, který nakonec slavil úspěch.




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - L. Sochor [-] , M. Zeman [-] , T. Lemarie [-] - P. Nezbeda [-] , P. Novotný [-] , V. Žežulka [-] , M. Panocha [-] (75. A. Havel [-] ) - D. Nguyen [-] - R. Novotný [-] (71. J. Tovara [-] ) , J. Drahorád [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - B. Staněk [-] , D. Mikoláš [-] , M. Voženílek [-] (66. J. Ježek [-] ) , M. Švorba [-] - J. Vondra [-] (85. J. Matějovský [-] ) , J. Novák [-] , D. Sládek [-] , V. Kulhánek [-] - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-]

ŽK: 57. J. Drahorád , 65. M. Zeman - 49. V. Šmejkal , 86. P. Bláha .
Místo: Neratovice-Byškovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šafránek Jan - NEPOVÍM František, KUBEČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.