3:4p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec senzačně sebral bod Ovčárům


Branky


0

Velmi překvapivý a o to cennější bodový zisk připsali na své konto hráči Lužce nad Vltavou. Obrali totiž velkého favorita z Ovčár, kterému se tak závěr podzimu příliš nevydařil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a vyloučení

S kompletní ofenzivní silou, ale s obranou oslabenou o oba stopery Studeného s Ondrákem přicestovali k zápasu na hřišti posledního Lužce fotbalisté Ovčár. Ti měli na paměti nezdar z před dvou týdnů v Zárybech a rozhodně si chtěli proti soupeři, který dosud získal pouhých 5 bodů, vylepšit bodový zisk. Už v 8. minutě se také dostali do vedení, když předvedli nádhernou akci - pěkné narážečky skončily únikem po křídle a nacentrovaný přízemní míř trefil pod víko Mihalík. 0:1. Už v 17. minutě ale přišlo přišlo vyrovnání. M. Kučaba trefil skákající míč z voleje a střela, která zprvu nevypadala příliš nebezpečně skončila až za zády překvapeného Chaloupky. Za stavu 1:1 měli dobrou příležitost hosté po rohovém kopu, ale hlavičku Prislupský nohou vyrazil. Zkušenosti hostů byly ve hře znát, herní převaha ale vedla jen k většímu počtu centrovaných míčů, které Prislupský statečně odvracel. Jeden centr nakonec ale gólem přeci jen skončil, a to ze souboje J. Kučaby s Hašlerem u rohového praporku vylétl míč do vápna a netečován prolétl až na zadní tyč, kde stál nikým nehlídaný kapitán Hyka a skóroval. 1:2. Možná zlomový moment zápasu pak přišel ve 41. minutě, kdy za záchrannou brzdu zatáhl hostující Zavadil, který přerušil akci rozběhnutého Kučery jen za cenu žluté karty. Jelikož to byla jeho již druhá v zápase, musel se ještě před koncem poločasu odebrat do sprch.

Domácí nečekaně srovnávají

Žádnému dramatu ale úvod druhé půle nenasvědčoval - hned v 50. minutě totiž Ovčáry zvýšily náskok, když po straně utekl Hašler a předložil na nikým nehlídaného Viskupa, který zakončil k tyči. 3:1. Další velkou šanci hostí na potvrzení náskoku měl Hyka, který pronikl až před domácího brankáře, na kterém si ale vylámal zuby. I další příležitost si vytvořili oslabení hosté, s Vernekovým pokusem o lob i následnou dorážkou si ale domácí brankář poradil. V 80. minutě ale Lužec zadělal na drama, když se k trestnému kopu z 25 metrů postavil M. Tauchman a krásnou střelou přes zeď nedal brankáři šanci. 2:3. V posledních minutách zápasu dostal Lužec příležitost k zahrávání podobné standardky z druhé strany. Tentokrát ale Tauchman nevolil střelu, nýbrž centr, do kterého vlétl důrazný Lafek a zajistil domácím nečekaný bod. A jelikož byli v penaltách úspěšnější hosté, vezou si z Lužce (jen) 2 body.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Dnes jsme utkání odbojovali, a to i přes viditelnou převahu hostí, kteří si s míčem rozumí výborně. Náš výkon byl okořeněný krásnými góly.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Peroutka [-] , M. Kučaba [-] - A. Kučera [-] (65. R. Levý [-] ) , M. Tauchman [-] , D. Tauchman [-] , P. Tauchman [-] (70. R. Stejskal [-] ) , J. Uher [-] - M. Rigo [-] - J. Kučaba [-] , J. Lafek [-]

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - J. Morávek [-] , S. Zavadil [-] , R. Pechar [-] , M. Viskup [-] - M. Urban [-] , J. Mihalík [-] , T. Hašler [-] , D. Kudela [-] - P. Hyka [-] , M. Vernek [-] (74. J. Stránský [-] )

ŽK: 9. S. Zavadil , 26. T. Hašler , 37. M. Urban , 40. J. Morávek , 90. D. Kudela . ČK: 41. S. Zavadil .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - SUCHÝ Aleš, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.