Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice na domácí půdě porazily Koloděje


Branky


22

Dubenec – V 5. kole III. třídy zvítězily Dívčice nad Kolodějemi 5:2. Domácí získali vedení už v prvním poločase díky dvěma brankám Valenty. Po pauze snížil Klička z penalty, ale náskok domácích opět navýšil Šťastný. Utkání v závěru ale potvrdili pro domácí Macháček a Valenta, který zkompletoval hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Dívčice byly v úvodních minutách zápasu aktivní a Kolodějím se naopak nedařilo dostat míč za polovinu. Snaha domácího týmu vyvrcholila už ve druhé minutě prvním gólem zápasu. Čuhaj dostal přihrávku na pravou stranu a po chvíli přízemně odcentroval. Tečovaný míč si v pokutovém území našel Vladimír Valenta, který jej střelou z otočky o tyč poslal do brány - 0:1. Koloděje tak musely velmi rychle dohánět náskok soupeře. Vyrovnání mohlo přijít už o pět minut později, Klička však branku domácího týmu netrefil. Zbytek první půle se nesl v duchu snahy Dívčic prosadit se. Její centry však většinou chytil gólman Valtr nebo odvrátila obrana. Ke střelám se fotbalisté domácího týmu dostávali vcelku dost, ale z mnoha šancí se prosadil až Vladimír Valenta ve 39. minutě po samostaném úniku přes celé hřiště a do šaten se tak odcházelo za ještě mírného stavu 0:2 pro domácí. 

Dívčice berou tři body

Do druhé půle Dívčice vstoupily aktivně. Znovu se spoléhaly na centrované míče z křídel, ale navýšení výsledku nepřišlo. V 55. minutě fauloval domácí hráč těsně před pokutovým územím, Jiří Klička si postavil míč k přímému kopu a poslal ho brankáři k pravé tyčce, sudí ale branku neuznal. O dvě minuty později přišel faul v pokutovém území na hostujícího útočníka a Jiří Klička se už konečně mohl radovat z branky - 2:1. Jednobrankový stav však příliš dlouho nevydržel a byly to Dívčice, který se vrátily do vedení. Brankář Valtr střelu Čuhaje ještě vyrazil, míč se však rychle vrátil na nohu Ondřeje Šťastného a ten jej poslal k levé tyči - 3:1. To však nebylo zdaleka vše. Přišla totiž napínavá pětiminutová pasáž. Útočné duo Ježek – Čuhaj i nadále trápilo obranu hostí. První jmenovaný mohl vstřelit několik branek, dnes mu ale nebyla branka přána. Domácí to málem mrzelo, protože mohlo přijít snížení. Do centru z levé strany se položil ve vápně Al-Aita, jeho střelu ale brankář dokázal vyškrábnout na rohový kop. V 60. minutě střílel Ježek a jeho střelu dorazil do branky střídající Josef Macháček - 4:1. O minutu později po individuální akci zkompletoval hattrick Vladimír Valenta. V 90. minutě ještě hosté dokázali snížit, když se hlavou prosadil Michal Bělský - 5:2. Dívčice mohly vyhrát mnohem větším rozdílem, ale domácím útočníkům tentrokrát nebylo přáno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, získali jsme tři body. Řekl bych, že jsme hru kontrolovali i přes to, že jsme si to zbytečně sami zkomplikovali svou nemohoucností. Měli jsme několik dalších zajímavých situací, ale chyběl nám důraz ve vápně a chladnější zakončení. Po pauze jsme díky bráchovi rozhodli. Závěr jsme mohli dohrát v daleko větším klidu, kdybychom proměnili některou z řady šancí. I tak jsme ale samozřejmě spokojeni.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - V. David [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , S. Rejdal [-] , J. Špán [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-] , M. Čuhaj [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
M. Valtr [-] - A. Šejba [-] , J. Kubíček [-] , K. Kohout [-] , J. Vilhelm [-] , J. Vanda [-] - J. Deák [-] , J. Horký [-] , J. Deák [-] - M. Al-Aita [-] , M. Bělský [-]

Hráči zápasu: V. Strnad , J. Špán , V. Valenta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ZEVL Karel - AMBROŽ Martin (N), FEJFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Martin Čuhaj
Tip experta: výhra domácích

Musíme napravit otřesný výsledek z Týna a doma bezpodmínečně vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích