1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé nevyhrálo ani na druhý pokus, s Kameňákem bere bod


Branky


18

Nevydařený vstup do nového ročníku III. třídy v podání mládské rezervy pokračuje i nadále. Po prohře minulý týden si nyní proti Kameňáku zapsali první bod za remízu 1:1. Domácí vedli rychle po gólu Vítka, hosté si na vyrovnání počkali do 24. minuty, kdy se trefil Fousek. Zbytek zápasu již branku nepřinesl, obě mužstva se tak rozešla smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Svobodný: Zápas v Mladém s místní benfikou skončil spravedlivou remízou. Myslím, že jsme měli celé utkání herně mírně navrch. Rychle jsme kombinovali a tvořili hru. Hráli jsme hezky. Domácí si s tím příliš nedokázali poradit. Bohužel koncovka nám vázla. A tak jsme pouze dotáhli skóre na 1:1, když domácí vystřelili branku jako první po našem zaváhání a chybě našeho gólmana, který špatně vyběhl. Jinak je třeba Hynka Švece velmi pochválit, jelikož je to hráč z pole a v bráně pouze zaskakoval za brankáře, kterého momentálně nemáme. Po zbytek zápasu si již se vším poradil a nás v bráně podržel. Soupeř hrozil převážně z brejků nebo delších míčů za obranu nebo centrů do vápna. Přehrát nás se jim nepovedlo. Jednou při nás stalo i štěstí když trefili tyč ze střední vzdálenosti. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil a výsledek už také ne. Herně určitě bylo na tři body, ale mohli jsme jet i s prázdnou. Takže jsme spokojení. Hráli jsme zároveň s naším áčkem, tak jsme sestavu lepili těžko dohromady. Bod pro nás dobrý, domácí asi čekali víc a úvod sezony si takhle nepředstavovali. Přeju jim ať se jim dál daří lépe. Z našeho týmu bych vyzdvihl Leona Prokeše, kterému sedí místo předstopera a odehrál výborné utkání.



Sestavy


SK Mladé B
M. Eliáš [-] - T. Brozman [-] , L. Szojka [-] , M. Pešek [-] , J. Kudlata [-] - P. Ira [-] , K. Tondr [-] , A. Kolář [-] , M. Schuster [-] - J. Vokáč [-] , J. Vítek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
H. Švec [-] - M. Fousek [-] , D. Pfauser [-] , V. Žondecký [-] , J. Červonyj [-] , J. Hain [-] , V. Voloshynenko [-] , P. Kuryliuk [-] , L. Prokeš [-] , J. Šimek [-] , D. Augusta [-]

ŽK: 40. M. Pešek - 78. J. Červonyj .
Hráči zápasu: J. Vítek - L. Prokeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - HLAVÁČ Josef (N), VANÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Souboj “B” týmů, ve kterém tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích