1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov loupil ve Starči


Branky


31

Po vyrovnané půli hosté dvěma góly rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Hosté si za opravdu velkou bojovnost, důraz a větší produktivitu tři body zasloužili. Při tom se utkání pro nás vyvíjelo velmi dobře. Brzo jsme dali branku a vytvářeli si řadu vyložených šancí, ale v koncovce jsme totálně selhávali. Kdybychom vedení navýšili mohlo se utkání vyvíjet jinak. Hostům se podařilo po rohu a našemu nedůrazu ještě do konce poločasu vyrovnat a my jsme pomalu začali herně odcházet. Navíc jsme nezachytili začátek druhé půle a brzo jsme dvakrát inkasovali. Nepomohlo ani velké střídání, šance jsme si ještě nějaké vytvořili, možná i mírnou převahu, ale včera jsme byli v koncovce opravdu neškodní. Přes tři obdržené branky dobře zachytal brankář Ujčík.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Do 4. minuty jsme měli 2 šance, které jsme neproměnili, poté hned v 5. minutě domácí Bříza zakončil pěknou křídelní akci a byla to naše klasika. V první půli jsme byli lepší na balonu, ale naše chyby v bránění nabídli domácím asi 4 tutovky, které naštěstí neproměnili. Poté nedal šanci Škorpík po přiťuknutí Kopáčka a vzápětí stejnému hráči neuznali rozhodčí gól pro ofsajd. Přišla 39. minuta, Fendrychův přetažený roh, Liška vrátil do ohně a Kopáček poklidil hlavou 1:1. Do poločasu jsme mohli jít do vedení, ale Uhlíř orazítkoval po rohu břevno. Do druhé půle jsme vstoupili lépe než domácí. V 54. minutě pláchl po lajně Dominik Bajer a střelou na bližší tyč málem prorval síť 1:2. A hned 56. minuta, Škorpík dostal balon na vápno, obešel beka a dával pod sebe, kde byl Dan Uhlíř, který trefil golmana a míč dorazil Patrik Bajer. Dokonce utkání už to byl spíše boj bez výrazných šancí.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - R. Přikryl [-] , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] (46. M. Kaňka [-] ) , R. Valíček [-] , M. Bříza [-] (59. P. Stuchlík [-] ) , D. Lorenc [-] , R. Ježek [-] (59. L. Vaníček [-] ) , D. Tomek [-] (77. F. Strouha [-] ) , J. Müller [-] (67. J. Svoboda [-] ) , O. Dvořák [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Milota [-] , M. Škorpík [-] (67. M. Petr [-] ) , L. Halámek [-] , D. Fendrych [-] , L. Anděl [-] , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , L. Liška [-] (79. R. Navrátil [-] ) , L. Kopáček [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MASOPUST Václav - KŮRKA Jaroslav, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Expertní skupina hráčů Borů
Tip experta: výhra hostů

Přejeme Křižanovu, aby konečně zabodoval naplno, takže tipujeme 2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza