1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vydřel bod


Branky


28

Domácí si došli pro bod až díky gólu v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté byli v prvním poločase lepším celkem. V 8. minutě po špatném odkopu gólmana Stupky nakonec jeho spoluhráči zabránili cestě míče do sítě. V 11. minutě podnikl akci zleva domácí David Fendrych, ale hosté se ubránili. V 16. minutě centroval z přímého volného kopu Starý, ale Drdlovu hlavičku Stupka kryl. Ve 28. minutě skončil závar před bránou hostů střelou Davida Fendrycha mimo bránu. Po půl hodině hry vyslal Požár do brejku Lhotáka, gólman Stupka souboj prohrál a Lhoták zakončoval do prázdné brány – 0:1. Ve 40. minutě se po individuální akci odhodlal ke střele Požár, ale Stupka jeho ránu vyrazil.

Domácí v závěru srovnali

Po přestávce se domácí snažili, ale jejich jednoduchá hra k větší šanci nevedla. Tu největší domácím nabídl bídnou rozehrávkou Janů, ale Chrást Dominika Bajera vychytal. Na druhé straně byli hosté blízko gólu po hlavičce Dvořáka. Po gólu volalo i Šaclovo zakončení a brejky Lhotáka, kterého však několikrát zradilo zpracování. V nastaveném čase se domácí dostali do náporu a třetí roh v krátkém sledu proměnili v branku, když se trefil hlavou Kopáček – 1:1. Poté se už jen pískal konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Za mě vyrovnané utkání, které skončilo zaslouženou remízou. Ani jeden tým neměl bůhvíjaké tutovky, spíše náznaky a pološance. První poločas vyrovnaný, na šance 2:2. Radešínská Svratka proměnila jednu situaci v gól. Druhý poločas jsme byli o chlup lepší my a hosté ve snaze udržet výsledek pouze odkopávali balony od obránců dopředu. V rámci toho, že jsme se snažili hrát dopředu, tak se občas objevilo okénko, které včasnými výběhy likvidoval Stupka. My jsme měli jednu čistou šanci Dominikem Bajerem a jednu měl David Fendrych. V 90. minutě se po sérii třech rohů prosadil hlavou Kopáček a zaslouženě srovnal na 1:1. Díky slabému výkonu trojice sudích byl zápas zbytečně vyhrocený. Ale musím říct, že když čtu komentář kolegy, tak jak zpívá Prago Union: ,,To že spolu stojíme na baru, ještě neznamená že jsme na tom stejným mejdanu." JEŠTĚ BYCH JMÉNEM SK FC KŘIŽANOV RÁD PODĚKOVAL VŠEM, KTEŘÍ PŘISPĚLI NA ADÁMKOVO ,,OUŠKO" A PODPOŘILI TAK DOBROU VĚC. VYBRALO SE 9830,-

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Vzhledem k průběhu zápasu jsme body ztratili. Ve druhém poločase jsme měli přidat druhou branku a bylo by po zápase. V závěru domácí vsadili vše na jednu kartu a jeden z mnoha centrovaných míčů nakonec vedl ke gólu. Celkově jsme podali solidní výkon, kterému chybělo více branek.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Milota [-] (46. A. Kružík [-] ) , M. Škorpík [-] (46. A. Fendrych [-] ) , L. Halámek [-] , D. Fendrych [-] , L. Anděl [-] , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] (74. M. Petr [-] ) , L. Liška [-] , L. Kopáček [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] (74. M. Blaha [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (80. J. Máček [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (87. P. Staněk [-] )

ŽK: 50. D. Bajer , 54. P. Bajer , 76. L. Kopáček , 87. J. Stupka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZADINA Petr - DOLEŽAL Kristián, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vím, že postavení v tabulce tomu neodpovídá, ale náš největší problém je proměňování šancí. Věřím, že před domácím publikem to konečně protrhneme a jeden z favoritů souteže odjede s prázdnou.

Tip: výhra hostů

Radešínská Svratka je rozjetá, zde vidím výhru hostů opět o více branek.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza