1:2p.
(0:0)
90. M. Puk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Puk vzkřísil Poříčany, hosté si z Brandýsa odvezli bod navíc


Branky


65. A. Maršner - 90. M. Puk
0

Brandýs nad Labem doma vyzval v souboji dvou celků z předních příček tabulky Poříčany, proti nimž sahal až do samotného závěru zápasu po třech bodech, hosty ale zachránil v páté minutě nastavení Martin Puk. O osudu bonusového bodu musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byly úspěšnější Poříčany a zvítězily 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs ani Poříčany v prvním poločase gól nevstřelily

Domácí nastoupili s chutí potvrdit úspěšný výsledek ze Slaného, proti nim stál soupeř připravený v hlubokém bloku. Během prvního poločasu se brandýští pokusili několikrát o rychlou křídelní akci, která byla ve většině případů zastavena hvizdem rozhodčího pro ofsajdové postavení domácího hráče – některé tyto verdikty byly minimálně hraniční.

 

V šestadvacáté minutě po centru Kovaříka a teči hostujícího obránce zachránil hosty skvělým zákrokem exbrandýský brankář Jiří Gabriel. Do konce prvního poločasu brandýští ze svého tlaku nedokázali vstřelit branku a oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

O osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy

Po změně stran se obraz hry nezměnil, domácí útočili a hosté se věnovali obraně. V 65. minutě Maršner vstřelil vedoucí branku po krásné přihrávce Folwarcznyho. V 76. minutě po centru Bojkoviče měl Reichert na noze rozhodnutí, ale nezamířil přesně. V poslední čtvrthodině se Na Spořilov snesla žlutá magie a začala úřadovat v plné síle. Domácí nepustila téměř do hry.

 

Domácím se i tak naskytlo několik slibných brejkových situací, které se jim bohužel nepodařilo dotáhnout až ke vstřelení rozhodující branky. A tak se hostům po darovaném rohovém kopu podařilo vyrovnat, běžela právě 97. minuta nastavení. Následné pokutové kopy domácí nezvládli, kdy úspěšní byli Janáček, Folwarczny a Rek a neúspěšní Řapek, M. Stross a Reichert.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda FK Brandýs nad Labem): „Utkání se bez emocí těžko hodnotí. Děkujeme našim fanouškům za přízeň a semknutí proti 14 hráčům hostí. Bohužel, incidenty po utkání mohou mít dohru u kulatého stolu a nelze předpokládat, jak se mocní usnesou. Můžeme Vám jen slíbit, že náš klub se k postranním taktikám nikdy nesníží a vždy bude hrát fair play.“




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Stross [-] , M. Sunkovský [-] , J. Krajíček [-] - A. Maršner [-] (71. D. Rek [-] ) , D. Folwarczny [-] , J. Prokop [-] , V. Bojkovič [-] (85. L. Řapek [-] ) - F. Braborec [-] (90. P. Kukal [-] ) , M. Kovařík [-] (89. F. Houštecký [-] ) - J. Reichert [-]

SK Poříčany
J. Gabriel [-] - V. Mužík [-] , O. Puk [-] , P. Touš [-] , J. Navrátil [-] - M. Puk [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-] , M. Kopecký [-] - T. Šusta [-] (89. M. Bázlík [-] ) , P. Sedláček [-] (46. J. Hlavatý [-] ) -

ŽK: 38. D. Folwarczny , 71. A. Maršner , 73. D. Rek - 39. J. Prejsek , 43. V. Mužík .
Hráči zápasu: M. Puk .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Benák Petr - SVOBODA Jindřich, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.