3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník přehrál Dobrou a dotáhl se na přední příčky


Branky


17

Po pár letech se opět utkaly celky Hnojníku a Dobré v soutěžním utkání. Tentokrát v rámci 1.B třídy a šlo o souboj dvou celků, kterým se dosavadní průběh sezóny docela daří. Dobrá, toužící po návratu do 1.A třídy před tímto utkáním úspěšný zářez v podobě poražených Sedliští, kterým se v letošním průběhu rovněž daří. To domácí celek minulý týden ztratil body v Nýdku a hodlal si je vzít proti Dobré zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vládli první půli

Trenér Blahuta řádně zamíchal se sestavou, v brance nastoupil Klus (v Nýdku hrál v útoku), v obraně, dvojici Bauman (zraněn) - Oborný nahradili Glac a Pieszka. V záloze se po dlouhé době objevil Walica. Aspirant na postup, tým trenéra Zářického byl od začátku utkání překvapivě pod tlakem dobře hrajících domácích, a ti se po akci Brzuchanského ujali vedení už v 15.minutě, náš pravý half se prokličkoval až před brankáře Hankeho a stav okresního derby je 1:0. Ve 20 minutě se hlavou neprosadil Rusz a o minutu později ani hosté neměli správně nastavené mířidla. Ve 30.minutě se prosazuje jako v Nýdku Hradil, ale pomezní rozhodčí Pokluda je proti a mává ofsajd.

Stav 1:0, tak trvá až do 41.minuty, kdy důrazný Glac zastavuje akci Dobré, konstruktivně vyváží míč z vlastní poloviny, servíruje ho rychlíkovi Brzuchanskému, ten centrem vybízí ke skórování Bolka, ten je však faulován. Rozhodčí Kaszper nařizuje penaltu a tu bezpečně proměňuje Walica 2:0. A to ještě není do poločasu vše ze strany Hnojníku, opět výborně hrající Hradil je po brejku faulován před pokutovým územím, míč po trestném kopu Bolka lízl Walica hlavou  a ten končí v síti Dobré 3:0! Poločas snů tak končí rozdílem tří branek a domácí diváci žasnou, protože v tomto utkání nebyli určitě favoritem.

Videozáznám 1.poločasu

Dobrá se probudila, ale pozdě

Ovšem druhý poločas to bylo jiné kafe ze strany Dobré, o přestávce vystřídali hosté dva hráče, Pohludku a Plhala nahradili Zicha Jan a Foldyna a honba za vyrovnáním či kontaktní branou začala pěkně zostra! V 56.minutě při domácích stálo štěstí, to Rusz hlavou trefil vlastní břevno. V 63.minutě dává Gryžboň Dobré naději, trestá chybu zkušených Kozla a brankáře Kluse a téměř z nulového úhlu snižuje na 3:1.

 

Další závary jsou před bránou Hnojníka už pravidlem druhého poločasu. Ke zlepšení domácí útočné aktivity nepomáhá ani příchod Macečka. V 80.minutě je to už jen rozdíl jedné branky, prosazuje se opět Gryžboň 3:2.

 

Do konce utkání zbývá deset minut a Dobrá se dál žene za vyrovnáním. Snad v jediné kloudné akci druhého poločasu se neprosazuje domácí Příborský a v poslední minutě mohl přijít trest! Naštěstí brankář Martin Klus napravuje bravurním zákrokem na brankové čáře své chyby a zápas dvou rozdílných poločasů končí šťastným vítězstvím Hnojníka v poměru 3:2. 

 

Videozáznam 2.poločasu



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Podobný průběh jako v Nýdku, moc dobrý první poločas a ve druhém jsme nabídli soupeři dvě branky vlastními chybami. Infarktový závěr utkání jsme přežili jen tak tak. Ale na to se historie ptát nebude, máme 13 bodů a v Hnojníku může vládnout spokojenost, nejen z bodů, ale i z tréninkové morálky a pohody i v hledišti. Další utkání (Sedliště, Lískovec) jsou pro mě velice prestižní a já věřím, že si nějaké body přivezeme a dál budeme na dostřel vedoucím týmům, a to se myslím nečekalo!

TJ Sokol Dobrá
Petr Platoš: K utkání s Hnojnikem jsme bohužel přistoupili velice laxně, od začátku zápasu jsme byli všude později, prohrávali jsme osobní souboje, snadno se zbavovali míče, soupeř se poměrně snadnymi nákopy za obranu dostával do velkých šancí, a celkem zaslouženě jsme si odnesli 3 inkasované góly do pauzy. Poločas byl pro nás budíčkem a v druhé půli se obraz otočil, zlepšili jsme všechno, tlačili jsme, téměř k ničemu Hnojnik nepustili, první náš gól ale přišel docela pozdě. I přesto nakonec chyběl kousek aby zápas skončil remízou. Příště je třeba začít od první minuty a ne v poločase.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - J. Hradil [-] (58. K. Maceček [-] ) , P. Příborský [-] (82. E. Oborný [-] ) , D. Pieszka [-] , D. Bolek [-] - J. Rusnok [-] , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] , L. Brzuchanski [-] - M. Walica [-] (90. L. Molin [-] ) , J. Glac [-] -

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - J. Filipčík [-] , J. Otipka [-] (58. M. Novák [-] ) , P. Platoš [-] , O. Gryžboň [-] (84. D. Drexler [-] ) - F. Georgiovský [-] , P. Gryžboň [-] , O. Georgiovský [-] , M. Pohludka [-] (46. J. Zicha [-] ) , O. Zícha [-] - J. Plhal [-] (46. R. Foldyna [-] ) -

ŽK: 57. J. Filipčík , 78. M. Hanke , 85. P. Platoš .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Dobrá na mě udělala velký dojem, hodně mladý běhavý a kombinační tým by si měl poradit na hřišti v Hnojníku.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích