Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Orlová si z Hnojníku body neodvezl


20

Fotbalisté Hnojníku hostili hráče Baníku Orlové na slušně připraveném trávníku. Hostující hráči v minulém kole na "domácí" umělé trávě v Orlové trápili dosavadního lídra ze Sedliští, a tak se čekalo, co nováček předvede na přírodním povrchu proti mužstvu, kterému se rovněž start do sezóny docela povedl. Hnojník sice minulé kolo plichtil v Dětmarovicích, nicméně nutno říci, že v daném utkání byl notně oslaben.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka ze skrumáže i dělovka z téměř poloviny hřiště

Hosté, přicestovali do Hnojníka bez stále nepřipraveného střelce Jarmila Kopla. Ovšem v průběhu utkání se ukázalo, že nejcitelnější ztrátou byla absence brankáře Marka Mikesche, kterého mezi tyčemi zaskočil nevysoký stoper Martin Karkoška - kapitán týmu. Dalším, kdo chyběl v porovnání s utkáním proti Sedlištím byl Jiří Andl. 

 

Naopak kouč Hnojníku Martin Blahuta měl z čeho postavit silnou základní jedenáctku - vracel se Bolek, do brány se poprvé v sezóně dostal navrátilec z Č.Těšína Martin Klus a v průběhu utkání přibyl i snajpr Maceček. I přes četrné absence, kdy scházeli Lachowicz, Walica, Glac, Lamoš, Rakus nebo Jantošovi.

 

Nahecovaný domácí tým začal velkým náporem, už v páté minutě hlavičkoval z dobré pozice Brzuchanski, ale brankář Karkoška byl pozorný. 

V sedmé minutě už se domácí radovali, míč do sítě dotlačil po skrumáži Brzuchanski 1:0. Iniciativa byla dál na kopačkách hráčů v modrých dresech, další dobré akce však končili špatnou finální přihrávkou a tak se měnilo skóre až ve 25.minutě, kdy dalekonosnou střelu Pieszky zastavila až síť. To byla fotbalová paráda a Hnojník vede 2:0. Hosté v první gólové šanci ve 30.minutě nedotlačili míč do Klusovy svatyně i díky výbornému obranému zákroku Kozla. A místo další branky v síti Baníku, když měl ve 33.minutě šanci nejprve Příborský a hned po něm o minutu později Brzuchanski s Piezskou je to ve 39.minutě 2:1, když si hnojnická defenziva nepohlídala roh Baníku a Hrčkulák snižuje na 2:1 a mohlo být za minutu i vyrovnáno, ale Klus domácí podržel po střele Stachela. Do kabin se tak jde za příznivého stavu 2:1 pro domácí.

Maceček přišel a dal výsledku definitivu

Do druhého poločasu opět zasáhl kanonýr Maceček, který vystřídal dobře hrajícího Grochala, ale nevyužít takového hráče jakým je Karel Maceček by byl hřích. A ten své střelecké kvality potvrdil v 63.minutě,  kdy zužitkoval přihrávku Bolka a Hnojník vede 3:1. Už před touto brankou se mohli prosadit Brzuchanski a Příborský, ale Lukáš trefil jen boční síť a Petra Příborského vychytal skvělý Karkoška. Zasloužené vítězství a desátý bod do tabulky si už domácí zkušeně pohlídali i díky výborně pracující obraně, ve které dnes vynikal Rusz.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Zbytečně jsme soupeře pustili v závěru poločasu do hry. Trestuhodně jsme přistoupili k jejich rohu, ve chvíli kdy jsme už měli vést minimálně o tři branky. I proto bylo v kabině celkem dusno, naštěstí jsme přidali ve druhé půli uklidňující třetí branku a utkání dovedli do vítězství. Pochvalu zaslouží všichni hráči, ale musím vyzvednout Bolka, který měl za sebou v den zápasu let z Koree a Rusze, který na beku hrál fantasticky. S pokorou k soupeři pojedeme do Nýdku, ale budeme chtít vyhrát, a jak se zdá pojedeme tam s celým kádrem!




Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - P. Příborský [-] (88. M. Blahuta [-] ) , D. Pieszka [-] (86. L. Molin [-] ) , D. Bolek [-] (86. J. Hradil [-] ) , Š. Grochal [-] (46. K. Maceček [-] ) - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] , J. Rusnok [-] - E. Oborný [-] -

FK Baník Orlová 1927
M. Karkoška [-] - L. Havlásek [-] , D. Kolář [-] (30. I. Stuš [-] ) , D. Jurček [-] , J. Kopel [-] - T. Havlásek [-] (71. R. Schimke [-] ) , M. Mravec [-] (46. R. Sobocik [-] ) , J. Valový [-] , P. Stachel [-] , T. Hrčkulák [-] - D. Novák [-] -

ŽK: 83. D. Pieszka - 42. I. Stuš , 64. P. Stachel , 83. T. Hrčkulák .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Závodný Vít  - GORNIAK Ondřej, TUROŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí by si po dvou ztrátách měli zastřílet proti Fučíku a dokráčet k vítězství bez nějakých problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích