Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník urval body v posledních sekundách utkání


Branky


7. J. Bolec (p.) , 18. M. Křupala , 33. M. Křupala , 55. M. Křupala - 16. J. Rusnok , 22. D. Bolek , 75. D. Bolek (p.) , 77. K. Maceček , 90. P. Příborský
23

Nováček soutěže Horní Žukov hostil ve svém prvním domácím duelu hráče Hnojníku. Lokální derby bývají často nevyzpytatelné a nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy v utkání bylo k vidění hned 9 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Žukov soupeře zaskočil efektivitou

Trenér Hnojníku Martin Blahuta přivezl 19 hráčů k utkání z možných 21, tedy chyběl pouze Lachowicz s brankářem M.Klusem, jehož přesun z Č.Těšína nebyl dotažen. 

Hnojník posilněn výhrou nad Vendryní vstupoval do utkání jako favorit. Nicméně už v 7.minutě šli domácí do vedení 1:0, když Kozel zahrál rukou ve vápně a Bolec poslal domácí do vedení z následné penalty.

V patnácté minutě srovnal skóre nádhernou střelou Rusnok 1:1.Remízový stav vydržel pouze 3 minuty než po chybě hnojnické obrany otevřel Křupala svůj brankový účet v tomto utkání 2:1. Aktivní Bolek po trmě vrmě v pokutovém území srovnal stav na 2:2 a tak na ukazateli skóre svítí čtyři dvojky, 22 minuta  2:2, diváci se baví a trenéři žasnou. Když ve 33.minutě opět po chybě naší obrany posílá Křupala domácí zaslouženě do vedení začíná trenérský štáb Hnojníku (Blahuta a 3x Jantoši) reagovat střídáním, Oborného střídá Glac. Ale do poločasu se nic už nemění a tak stav 3:2 je pro většinu z přítomných diváků překvapením.

 

Infarktový závěr přinesl radost hostů

Po poločasovém hromobití v kabině přicházejí i dvě změny, ne zcela doléčené Baumana a Walicu nahrazují Pieszka s Grochalem. Měla začít honička za otočením výsledku, jenže Křupala svou třetí brankou v zápase posílá Žukov do dvoubrankového vedení, 56.minuta, a stav bláznivého utkání je 4:2, s hosty to vypadá tragicky, zvlášť když v 65.minutě trefuje Bolek tyč! A v osmiminutovce ( 66 – 74) se Hnojník dostal do čtyř stoprocentních šancí,ale ani Brzuchanski 2x a Maceček taky dvakrát nedali kontaktní gól.

Ten přišel až v 75.minutě s penalty, tu proměnil Bolek 4:3. A v 77.minutě Maceček po přihrávce Bolka srovnává na 4:4.A byla otázka času, kdy Hnojník otočí stav utkání na svou stranu. Jenže domácí kouskovali hru, jak se dalo, polehávali po hřišti, prodlevy na rozehrání odkopů od branky, vhazování autů atd. byly právem potrestány rozhodčím Nguyen Huu Hungem pětiminutovým nastavením! A v té poslední možné chvíli to přišlo, po dalším závaru před brankou Rachmana dotlačil Příborský s přispěním domácích obránců míč do sítě 4:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Toto utkání hodně ovlivnila porážka Žukova v Sedlištích 7:1. Nastalo podcenění u všech hráčů a i já mám na tom značný podíl. Chtěl jsem abychom o osudu utkání rozhodli co nejdříve a zahráli si všichni hráči, už se moc na vesnici nevidí, že na lavičce je připraveno 7 hráčů a dokonce jsem musel jednoho poslat na tribunu, dresy byly, ale místo v zápise už ne. Domácí pokud jim síly stačily byli lepším týmem než my, o dobrý výsledek je připravila špatná kondice a nedisciplinovanost. My jsme naopak po brance na 4:2 ukázali charakter, kondici a touhu po vítězství. Takže na to špatné už jsem zapomněl a raduji se se šesti bodů, prázdninový cíl se může bodově naplnit. Věřím i proti Interu ve vítězství, už teď se na to budeme připravovat.



Sestavy


Slovan Horní Žukov
M. Rachman [-] - O. Saleh [-] , J. Bolec [-] , R. Gulis [-] , A. Kawulok [-] (46. D. Kulig [-] ) - O. Sojka [-] , J. Hlávka [-] , J. Kavicky [-] (60. J. Chybík [-] ) - M. Křupala [-] (88. J. Andres [-] ) , J. Pokorný [-] , S. Chlebek [-] (77. N. Polaino [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] (46. Š. Grochal [-] ) , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] - P. Příborský [-] (90. J. Hradil [-] ) , D. Bolek [-] , M. Walica [-] (46. D. Pieszka [-] ) , J. Rusnok [-] - E. Oborný [-] (36. J. Glac [-] ) , K. Maceček [-] -

Místo: Horní Žukov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Uvidíme, jak se Hnojník sejde. Od Horního Žukova nevím co čekat, ale v minulém kole dostali sedmičku v Sedlišti. Hnojník by měl utkání zvládnout.