L. Volf 11.
M. Rada 90.
2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčany udolaly po penaltovém rozstřelu Slaný


Branky


11. L. Volf , 90. M. Rada - 33. O. Puk , 79. P. Sedláček
0

Fotbalisté Poříčan zavítali v předposledním zápase podzimní části sezóny Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště Slaného, kde jedenáct minut před koncem vedli, ze zápasu si však tři body neodnesli a uspěli až na pokutové kopy, v nichž zvítězili 4:3 a získali nakonec alespoň body dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčany našly na úvodní gól Slaného skvělou odpověď

Vstup do utkání vyšel lépe hostujícím Poříčanům, které se mohli již ve třetí minutě ujmout vedení, když centrovaný míč po nepřesvědčivém zákroku Čablíka propadl na vzdálenější tyč, tam ale skvěle zareagoval Petr Klusáček a včasným skluzem míč odvrátil do bezpečí. Další šance byla po jedenácti minutách k vidění na opačné straně, Stožický dostal na pravé straně výborný míč od Galbavého a po následném centru do šestnáctky předvedl na vzdálenější tyči fantastický volej Libor Volf, který poslal domácí Slaný prakticky z první šance do vedení.

 

Slaný vedl po pěkně sehrané akci na pravém křídle 1:0 a přítomní diváci neměli zdání, jaký drama ještě dnešní utkání přinese. Po necelých deseti minutách mohl po autovém vhazování Prejska vyrovnat stav utkání Puk, Sedlák si ale s jeho následná střelou poradil. Prejsek během zápasu měnil autová vhazování ve standardní situace, a to z obou stran. Po necelé půlhodině zápasu se hosté ocitli v další příležitosti, když před Sedlákovou bránou vytvořili velký tlak, hráči Slaného však dokázali míč odvrátit do bezpečí.


V třiatřicáté minutě fauloval v blízkosti šestnáctky Kostovčík a Poříčany měly k dispozici volný přímý kop, který nádhernou střelou přes zeď přetavil ve vyrovnávací gól na 1:1 Ondřej Puk. Utkání nabídlo v prvním poločase pohledný fotbal a oba týmy odcházely po jeho skončení do kabin za nerozhodného stavu, ačkoliv nebezpečnější byli hosté z Poříčan.

Utkání ve Slaném přinesl velmi dramatický závěr

Krátce po přestávce se ocitl v dobré pozici Libor Volf, místo střely se ale rozhodl pro centr, který hosté odvrátili na rohový kop, zatímco pokus Stožického z úhlu dokázal brankář Gabriel dobrým zákrokem zastavit. Sedm minut na to Hansl krásně uvolnil nabíhajícího Kubašku, který se ocitl sám před brankářem Gabrielem a rozhodl se pro lob, ten však mezi tři tyče nezamířil. Dlouho to vypadalo, že si oba týmy body rozdělí, a nakonec se tak po velice dramatickém závěru přece jen stalo.

 

Jedenáct minut před koncem zápasu Čablík nedokázal zabránit Pukovi v centru, na který si naběhl Sedláček a po vyhraném hlavičkovém souboji s Klusáčkem hlavou usměrnil míč přesně k pravé tyči. Poříčany v závěru utkání dovršily obrat a vypadalo to, že získá všechny tři body. V hektickém závěru se ovšem domácím fotbalistům podařilo vyrovnat, když Kostovčík nejprve z blízkosti nastřelil tyč a po následném přetaženém centru se prosadil Miroslav Rada, který poslal zápas do penaltového rozstřelu.

Penaltová loterie dostála svému jménu

Penaltovou loterii zahájili hosté, jmenovitě Ondřej Puk, který proměnil, stejně jako na opačné straně Josef Galbavý. Ve druhé sérii poté Navrátil poslal míč nad břevno a Tikovský poslal Slaný do vedení 2:1. Ve třetí sérii se pověstné štěstí otočilo, zatímco Touš proměnil, Rada trefil pouze brankáře Gabriela. Vzápětí proměnili Sedláček a domácí Hansl a na řadu přišla rozhodující pátá série. Martin Puk s obrovským štěstím penaltu proměnil, kdežto v případě Klusáčka předvedl další skvělý zákrok Gabriel a vychytal svému týmu vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí týmu): „Utkání druhého se třetím přineslo spíše boj, než pohledný fotbal. Rozhodčí udělil celkem osm žlutých karet (pět na naší straně) a k vidění byla spousta ostrých soubojů o míč. My jsme dnes neuspěli. Nepodařilo se nám dostat se před svého soupeře na druhé místo v tabulce, naopak hosté svůj náskok zvýšili na tři body a tak po zápase v jejich řadách propuklo bujaré veselí a slavili výhru. Již čtyřikrát jsme kopali penalty, vždy to bylo po remíze 2:2 a uspěli jsme pouze jedinkrát. Za týden jedeme do Horek nad Jizerou, a tam budeme bojovat o třetí místo v tabulce.“




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (78. M. Žahour [-] ) , P. Čablík [-] (59. M. Majtaník [-] ) , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] (78. M. Tikovský [-] ) , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , L. Stožický [-]

SK Poříčany
J. Gabriel [-] - P. Touš [-] , V. Mužík [-] , O. Puk [-] , J. Navrátil [-] - J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] , M. Puk [-] , J. Prejsek [-] - T. Šusta [-] , P. Sedláček [-]

Hráči zápasu: P. Klusáček - O. Puk .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Glogar Petr - DOUBRAVA Jakub, VOSOLSOBĚ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.