Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Lety prohrály i ve druhém utkání letošní sezóny.


0

Na programu nedělní dohrávky druhého kola byl zápas mezi TJ Mongeo Podlesí a FK Lety. Utkání lépe zvládlo domácí Podlesí. Čtěte více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl spoustu branek!

Na zápas, který řídil sudí Jindřich Svoboda se přišlo podívat 80 diváků a sehrálo se kvalitní utkání.

 

Utkání začalo velmi dobře pro domácí tým, kterému se podařilo již v úvodu zápasu vstřelit branku. V 7. minutě vstřelil gól domácí Miroslav Gabriel a stav byl 1:0 pro Mongeo Podlesí. Ve třicáté minutě se hostům podařilo vyrovnat po gólu Adama Jablonského. Stav 1:1 nevydržel dlouho. Dvě minuty po vyrovnání přišla odpověď domácích. Marek Sedláček vstřelil gól a poslal tak svůj tým do vedení. Do poločasu další branka nepadla a tak se odcházelo do šaten za stavu 2:1 pro TJ Mongeo Podlesí. Zejména domácí fanoušci mohli být po první půli spokojeni, protože jejich tým sahal po vítězství.

Druhý poločas se dohrával jen z povinnosti a domácí si udrželi vedení!

Do druhé půle šli hosté s tím, že se pokusí obrat domácí tým o body. Dlouhou dobu žádná branka nepadla. Když zbývalo 10 minut do konce utkání, už se schylovalo k tomu, že domácí tým dnes získá všechny tři body. V 82. minutě se jim navíc podařilo zvýšit stav na 3:1, po gólu Martina Růžka a o vítězi již bylo téměř rozhodnuto. FK Lety během několika minut ještě snížili stav na 3:2, kdy branku vstřelil střídající Adam Kustoš, avšak byla to už jen taková kosmetická úprava, jelikož to hostům body nepřineslo. Zápas tak skončil výsledkem 3:2 a domácí se mohli radovat ze tří bodů, které zůstali doma a FK Lety tak jely domů bez jediného bodu a v příštích utkáních se budou muset více snažit, protože po dvou kolech jsou na posledním místě s 0 body a nepříznivým skórem 2:8. TJ Mongeo Podlesí má po dvou kolech 3 body a tak se drží ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér TJ MONGEO Podlesí: Utkání mělo podle mě svou úroveň, svou kvalitu. V poločase jsme si vytvořili dost situací, které jsme neproměnili, takže stav o poločase mohl být jiný, ale soupeř nehrál vůbec špatně a také si vytvářel šance. Vypracovali jsme si jich více a je škoda že jsme je všechny neproměnili, ale body jsou doma a to je důležité.




Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (68. M. Pacina [-] ) , J. Hausleitner [-] , M. Sedláček [-] (46. J. Makoš [-] ) , V. Soukup [-] , M. Růžek [-] (90. J. Vacík [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Mezera [-] (87. P. Mezera [-] ) , F. Soucha [-] (46. O. Vojtišek [-] )

Lety
P. Vácha [-] - M. Janouš [-] , J. Baubín [-] , P. Rosenkranz [-] , J. Šmerda [-] - A. Jablonský [-] (76. A. Kustoš [-] ) , J. Kratochvíl [-] , M. Baubín [-] - J. Kischer [-] (46. D. Poslední [-] ) , P. Kalivoda [-] , N. Jaroslav [-]

Místo: Podlesí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HRON Karel, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.