Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólové přestřelce lépe uspěly Všenory!


Branky


0

Na programu kola bylo utkání mezi Všenorským SK a Voticemi. Přinášíme vám reportáž ze zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Všenor přijel tým z Votic, který v prvním kole suverénně vyhrál nad FC Jílové a dnes přijel oloupit Všenory, avšak nepovedlo se! I Všenory vstoupily do soutěže vítězně. V prvním kole porazily Kunice 3:1. Dnes se tedy očekávalo vyrovnané utkání a nakonec se z toho vyklubala přestřelka. Celkem 100 diváků, kteří se přišli podívat na zápas, mohli vidět 6 branek, takže se bylo na co dívat a utkání rozhodně nebylo nudné. Utkání řídil Pavel Kotlár, kterému pomáhali Petr Hůla a Peter Divilek.

Ve Všenorech se začínalo z ostra!

Již v osmé minutě hosté lovili míč z branky. Gól vstřelil domácí Jakub Kučera. Tento stav nevydržel dlouho, protože v 18. minutě vstřelil gól Jan Kramný. Bylo vyrovnáno a potom se stav neměnil až do 43. minuty, kdy po sporné situaci domácí zvýšili na 2:1, po tzv. gólu do šatny, který udělili Voticím. Do šaten šli tedy spokojenější domácí hráči.

V druhém poločase se hrál dál pohledný fotbal!

V druhém poločase otevřel v 56. minutě skóre opět domácí Jakub Kučera, po nedůsledném bránění Votic a skóre tak bylo 3:1. Neuběhlo ani 10 minut a domácí vstřelili další gól. Tentokrát se o něj postaral v 64. minutě Martin Müller. Byl to poslední gól, který jsme mohli v tomto pohledném utkání vidět. Za stavu 4:1 se hrálo vyrovnaně. Hráči Votic se snažili neudělat chybu a to se jim celkem vedlo. Kontrolovali utkání a chvíli před koncem, v 84. minutě se jim podařilo vstřelit gól a snížit tak na konečné skóre 4:2. O tento gól se postaral střídající Matěj Voráček.

 

Po tomto zajímavém atraktivním utkání tak body zůstaly doma a Všenory mohou být spokojeny, jelikož mají po dvou odehraných utkání 6 bodů a celkem obstojné skóre 7:3. Votice mají po dvou utkáních 3 body, takže jim patří v současné době střed tabulky, ale pokud budou chtít útočit na vyšší příčky, tak venku budou muset také vyhrávat.



Ohlasy k zápasu



SK Votice
Martin Bárta - trenér SK Votice: Soupeř nám dnes udělil lekci z produktivity a zaslouženě vyhrál. Nehráli jsme špatně, jen soupeř byl dnes o trochu lepší v tom, že udělal méně chyb než my. Jestli chceme přemýšlet o tom, že budeme vozit body z venku, tak musíme být důslednější a to se dnes bohužel nepovedlo.



Sestavy


Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] (86. J. Smrčka [-] ) , S. Drážný [-] (79. D. Skučko [-] ) , J. Kučera [-] (74. Z. Seidler [-] ) , B. Štumpf [-] , O. Kučera [-] , R. Burian [-] (60. R. Feglar [-] ) , V. Drážný [-] (69. M. Bárta [-] ) , M. Müller [-] , O. Školud [-] , J. Vorel [-]

SK Votice
M. Soukup [-] - L. Bareš [-] , J. Šlejmar [-] , M. Budil [-] - J. Kramný [-] , J. Říha [-] (64. M. Voráček [-] ) , J. Kolář [-] , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] (58. M. Molčík [-] ) , M. Slunečko [-] - M. Štork [-]

ŽK: 20. J. Kučera , 79. S. Drážný , 82. O. Školud - 14. J. Říha , 43. M. Čupr , 79. L. Bareš .
Místo: Všenosrký SK. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotlár Pavel - HŮLA Petr, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.