Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání zvládly lépe Lety!


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC Jílové a FK Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly již v úvodu hry.

V Sobotním utkání byl v Jílové na pořadu dne zápas z 4. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí FC Jílové hostily FK Lety. Na utkání se přišlo podívat kolem osmdesáti diváků a bylo se na co dívat. Hlavním rozhodčím tohoto utkání byl Pavel Kubečka. Na postranních čarách mu pak pomáhali Roman Myška a Karel Nehasil.

 

Skóre utkání se otevíralo poměrně brzy. Již v sedmé minutě prvního poločasu musel brankář Letů, Petr Vácha vytahovat míč ze své sítě. Gól totiž vstřelil domácí Matěj Štědronský. Taková branka, kterou tým dostane již v úvodu utkání, velmi slušně pokazí plány. Hosté se avšak nenechali zahambit. V 15. minutě již byl stav vyrovnaný a to 1:1. O branku se postaral Jaroslav Nejepsa. Do konce prvního poločasu jsme již další branku neviděli. Rozhodčí Pavel Kubečka nastavil jednu minutu a poté se šlo do šaten za vyrovnaného stavu. Ani jeden tým si v první půli nevytvořil vedení, které by si odnesl do druhého poločasu.

Druhý poločas byl v režii hostů.

Druhý poločas začínal opět vyrovnaně, avšak postupem času FK Lety získávali čím dál větší převahu a ta se naplno projevila v 66. minutě. Právě v té minutě totiž padl gól na 2:1. Postaral se o něj střídající Jiří Kischer. Uplynuly jen dvě minuty a padla další branka a opět do branky domácích. Tentokrát se opět trefil Jaroslav Nejepsa. Stav byl 3:1 a bylo téměř po zápase. Hosté si udrželi vedení až do konce zápasu a odvezli si tak velmi důležité tři body z hřiště soupeře.

 

Po 4. kole jsou na tom týmy následovně. FC Jílové okupují úplně poslední, tedy 16. příčku. Letos se jim nepodařilo získat ani jeden bod, vstřelili jen dvě branky a hned jedenáct jich dostali. Pokud se chtějí udržet v této soutěži, budou muset opravdu přidat. Lety jsou zatím na šestém místě, takže mohou hrát téměř v klidu a pokud budou hrát podobně jako doposud, nebudou mít problémy udržet se v soutěži a umístit se třeba i v první polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu



Lety
Kárník - sekretář (FK Lety): Domácí šli rychle do vedení. My jsme vyrovnali v 15. První poločas byl vyrovnaný. Druhý poločas jsme získali převahu a korunovali jsme ji dvěma gólama. Takže spokojenost s výsledkem a bodama je.



Sestavy


FC Jílové
M. Vavřina [-] - P. Janošov [-] , T. Javůrek [-] , Š. Malknecht [-] , V. Maršík [-] - V. Řípa [-] (80. L. Sadloň [-] ) , P. Hanuš [-] , J. Topol [-] (72. P. Dvořáček [-] ) , D. Balouš [-] - M. Štědronský [-] , A. Kačer [-] -

Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] (88. M. Janich [-] ) , M. Janouš [-] , J. Baubín [-] , J. Šmerda [-] - A. Jablonský [-] (64. J. Kischer [-] ) , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (81. T. Turek [-] ) , M. Baubín [-] - N. Jaroslav [-] , P. Kalivoda [-]

ŽK: 38. M. Vavřina .
Místo: FC Jílové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.