3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 14:30

11.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bohdaneč poprvé po čtyřech utkáních prohrály


Branky


8

Třemošnice zvládla domácí zápas s těžkým soupeřem z Lázní Bohdaneč naprosto perfektně, když získala díky jasnému výsledku 3:0 důležité tři body. Pro rozjeté Lázně Bohdaneč to byla první prohra za posledních pět utkání a čelo soutěže se jim tak výrazně vzdálilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí Třemošnice přivítala v sobotu 15.10.2022 na svém hřišti rozjetého soupeře z Lázní Bohdaneč.  Domácí celek své poslední utkání s Moravskou Třebovou nezvládl, když svému soupeři podlehl výsledkem 2:0. Třemošnice tak určitě měla co napravovat a chtěla si tímto zápasem opět napravit svoji reputaci. Za to Lázně Bohdaneč získaly ze svých posledních čtyř utkání hned devět bodů, přičemž kromě jedné remízy všechny své zápasy vyhrály. Mírným favoritem tedy byli spíše hosté, ale určitě se nedalo mluvit o nějakém předem rozhodnutém utkání.

 

Jeden gól v první půli

Přestože se možná čekalo, že budou hosté z Lázní Bohdaneč v tomto zápase dominovat a jasně přehrávat svého soupeře, nebylo tomu tak. Hosté domácí Třemošnici nedokázali výrazně převyšovat, a kromě jedné nadějné hlavičky si v první půli nevypracovali žádnou jasnou gólovou příležitost. Toho využil jejich soupeř a necelých deset minut před naplněním první pětačtyřicetiminutovky dokázal sám udeřit. Ve 37. minutě napřáhl třemošnický Miroslav Šindelář z poměrně velké vzdálenosti a na jeho ne příliš důrazný pokus nedokázal brankář hostujícího celku pravděpodobně vinou špatného výhledu dostatečně zareagovat. Dalekonosná střela tak zapadla až do branky Lázní Bohdaneč a domácí se tedy krátce před koncem prvního dějství dostali do jednogólového vedení. No a vzhledem k tomu, že už se do konce prvního poločasu žádný z týmů nedokázal střelecky prosadit, mohli domácí odcházet na poločasovou přestávkou s výraznou výhodou v podobě těsného vedení.

 

Skvělý závěr utkání pro domácí

Hosté si nepovedený první poločas v kabině společně s trenérem určitě vyříkali a do druhého dějství nastoupili s výrazně vyšším nasazením a elánem. Bohdaneč začala svého soupeře přehrávat a následně začaly přicházet i slibné náznaky gólových šancí. Hostující hráči ale většinou nedokázali tyto šance ideálně zakončit a vyrovnávací branka tak stále nepřicházela. Jedna z šancí dokonce orazítkovala tyč a vyrovnání tak viselo doslova ve vzduchu. Na tyče se ale nehraje a stav byl tak stále výhodnější pro domácí fotbalisty. Pár minut před koncem bylo pro hosty dokonce ještě výrazně hůř. V 83. minutě vytvořil jeden z hostujících obránců při snaze rozehrát míč velkou hrubici, z níž mohl následně po povedené přihrávce těžit třemošnický Jiří Petrlík, který bez problémů překonal vybíhajícího gólmana a krátce před koncem utkání tak poslal svůj tým již do dvougólového vedení. Lázním Bohdaneč se tedy rázem výrazně vzdálila jakákoliv naděje na zisk bodů z tohoto utkání. No a o tři minuty později dokonce domácí hráči definitivně zabil pomyslný hřebík do rakve jejich soupeře. V 86. minutě se totiž po rychlém protiútoku střelecky prosadil nestárnoucí kanonýr Jiří Šebek a jasně tak rozhodnul utkání ve prospěch svého týmu. Třemošnice si tedy z tohoto náročného zápasu odnesla obrovsky cenné tři body a uštědřila Lázním Bohdaneč po delší době nepříjemnou porážku.

 

Pozvánka na další kolo

Třemošnice v rámci dalšího kola krajského přeboru přivítá další velmi kvalitní celek. K příštímu zápasu přicestuje mužstvo Svitav a čeká nás tedy jistě další velmi zajímavá fotbalová podívaná. Lázně Bohdaneč budou zase příští týden hostit výběr Heřmanova Městce, což bude také bez pochyb velice atraktivní a vyrovnané utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: První poločas jsme si kromě jedné nadějné hlavičky moc šancí nevytvořili a soupeř nás na konci poločasu střelou zpoza vápna potrestal. Ve druhé půli byla již naše hra lepší, ale šance, které přicházely, jsme nedokázali zakončit. Ve snaze vyrovnat jsme na konci zápasu ještě inkasovali dvě branky a bylo definitivně po zápase.



Sestavy


ŽSK Třemošnice
M. Žďánský [-] - L. Lazaridis [-] , T. Oswald [-] (70. J. Petrlík [-] ) , T. Tomíška [-] , D. Krška [-] , D. Forman [-] , J. Šebek [-] (86. M. Kodeš [-] ) , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , M. Šindelář [-]

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - T. Klátil [-] (60. V. Kakrda [-] ) , F. Panchártek [-] , F. Ludvíček [-] , V. Sadílek [-] , T. Virt [-] (81. V. Koutský [-] ) , P. Kárský [-] , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , V. Kejmar [-] , R. Klouda [-] (73. J. Uhlíř [-] )

ŽK: 39. V. Kejmar .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Pešek Martin - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 06:26
Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Zde bych tipoval remízu, tento zápas ale může skončit opravdu jakkoliv.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:25

Tip: výhra hostů