Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:30

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunice byly v přestřelce úspěšnější. Vstřelily o gól více!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání 4. kola mezi týmy SK Spartak Příbram a Kunicemi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 1. poločase bylo k vidění hned 5 branek!

Na programu sobotního dopoledne bylo utkání 4.kola 1.A třídy skupiny A. SK Spartak Příbram hostila TJ Kunice. Bylo se na co dívat. Na utkání se přišlo podívat 100 diváků. Utkání řídil rozhodčí Jakub Hamouz, kterému pomáhali Milan Vyhnanovský a Jakub Sixta.

 

Stav utkání se otevíral již v 5. minutě hry. Skóre otevřel svou brankou kunický Michal Skála a stav tedy byl 1:0 pro hosté. Nezůstalo to ovšem na dlouho. V 8. minutě se totiž trefil do branky Kunic domácí Václav Janů a bylo srovnáno. V 16. minutě se Příbram dostala do vedení po gólu Matěje Vondry. Ve 24. minutě padla další branka. Vstřelil se Jan Voříšek a Radek Chadima z Kunic tak po třetí vytahoval míč ze své branky. Domácí si hlídali vedení, avšak ve 40. minutě se podařilo hostům snížit na 3:2. Gól vstřelil Zdeněk Zderadička. Do konce poločasu se již nic moc nedělo a týmy tak šly do šaten za stavu 3:2, výhodnějšího pro domácí Příbram.

Kunicím se v druhém poločase podařilo otočit stav utkání.

Druhý poločas již patřil hostům a hlavně Danielu Prokšovi. Právě on vyrovnal v 52. minutě na 3:3 z pokutového kopu. V 64. minutě se pak trefil ještě jednou a už to bylo 4:3 pro Kunice. Těm se podařilo uhlídat si takto těsné a vydřené vedení. Po nastavených čtyřech minutách navíc, se tak mohli hosté radovat z venkovní výhry a odvezli si tak domů spokojeně 3 body.

 

Po čtyřech kolech je tedy Příbram na 10. místě se čtyřmi bodami. V Kunicích může být nálada poněkud lepší. V současné době okupují sedmou příčku se šesti body a drží se tak v polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Jiří Rychlík - trenér (Spartak Příbram): Z naší strany v prvním poločase spousta neproměněných šancí. Prohospodařili jsme náskok, který jsme měli a prohráli jsme 4:3. Kdybychom proměnili šance, mohlo to být úplně jiné. Soupeři mohu jen pogratulovat k vítěztví a připravit se na další zápas.




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - J. Molnár [-] , M. Suchý [-] (46. T. Plecitý [-] ) , M. Šutek [-] (77. J. Opička [-] ) - M. Vašek [-] (73. J. Mráz [-] ) , V. Janů [-] , M. Vondra [-] - M. Štochl [-] - J. Voříšek [-] , O. Matějka [-] (68. J. Trefný [-] ) , M. Nádherný [-]

TJ Kunice
R. Chadima [-] - D. Prokš [-] , T. Skála [-] (79. P. Chlubna [-] ) , P. Janků [-] , M. Černý [-] , J. Novák [-] (87. P. Klíma [-] ) , Z. Zderadička [-] , M. Skála [-] (90. M. Prokš [-] ) , F. Tůma [-] , A. Tůma [-] , A. Simandl [-]

ŽK: 12. O. Matějka , 17. M. Vondra - 28. F. Tůma , 31. T. Skála .
Místo: Spartak Příbram. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hamouz Jakub - VYHNANOVSKÝ Milan, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.