1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská Třebová si v domácím prostředí poradila s nováčkem z Přelouče!


Branky


1

Utkání plné důrazných soubojů nakonec dopadlo úspěšně pro domácí Moravskou Třebovou. Hrdinou utkání se stal Jan Bednář, který jako jediný dokázal v tomto klání vstřelit branku a zajistil tak svému týmu tu nejtenčí možnou výhru – 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Souboj velmi tvrdých a vyrovnaných týmů 

V neděli 7.8.2022 domácí Slovan Moravská Třebová přivítal na svém hřišti nováčka krajského přeboru z Přelouče. Přestože sudí udělil první žlutou kartu až když se zápas chýlil ke svému konci, tak se hned od první minuty hrála velmi důrazná a soubojová hra. Fotbalově měli sice mírně navrch hráči domácího celku, mnoho šancí však ani na jedné straně bohužel vidět nebylo. Na obou týmech byla pravděpodobně znát nervozita a důležitost prvního utkání v nové sezóně. Hosté z Přelouče vstoupili do utkání s cílem zodpovědné defenzivy a snahou o rychlé protiútoky. Načrtnutý plán se však o trochu více dařil domácím, kteří měli častěji balón na svých kopačkám a přes pevnou přeloučskou defenzivu se snažili postupovat pomocí křižných balónů za obranu. Několik dobrých náznaků šancí, ze kterých by se něco dalo vytěžit určitě přišlo, žádna z nich se však nedočkala vhodného řešení, a tak nám toto utkání v průběhu prvního poločasu žádnou branku nenabídlo. 

 

 

 

Rozhodující okamžik utkání

Začátek druhého poločasu se nesl ve velmi podobném duchu, jako tomu bylo v prvním dějství. V 71. minutě si mohli domácí fanoušci po dlouhém čekání konečně užít gólovou radost. Zasloužil se o to domácí Jan Bednář, který si v 71. minutě naběhl na perfektní přihrávku a pohotově zakončil o břevno do sítě hostujícího brankáře. Krásný gól a pro zodpovědně bránící Přelouč velmi nepříjemná komplikace. 

 

 

Přelouč však nesložila zbraně. 

Bednářův gól sice hostující hráče zaskočil, ale zároveň v nich probudil velkou chuť a touhu zápas ještě nějakým způsobem zdramatizovat. To se přeloučským dařilo a v posledních minutách zápasu chybělo opravdu jen pár centimetrů od toho, aby se dočkali vytouženého vyrovnání. Hosté dostali po nepříjmeném faulu možnost zahrávat volný přímý kop z velmi nadějného prostoru kousek před pokutovým územím. Balón po zahrání standartní situaci plachtil přímo do horního rohu brány, do cesty se mu však postavilo břevno a zachránilo tak domácím fotbalistům těsné vítězství tohoto napínavého utkání. Tři body si tak po infarktovém závěru připisují hráči domácího Slovanu. 

 

 

Příští týden do Chocně!   

Již za týden 13.8.2022 se bude Slovan snažit získat další důležité body do tabulky Pardubického krajského přeboru, tentokrát na půdě celku z Chocně. Ten má po vysoké prohře s rezervou Vysokého Mýta co napravovat, můžeme se tak určitě těšit na velmi zajímavou podívanou a doufejme, že i mnoho krásných fotbalových akcí a gólů.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Yaroshevych [-] - L. Lebiš [-] , J. Bednář [-] , K. Kolář [-] , R. Matocha [-] (65. M. Šmerda [-] ) , M. Smékal [-] , F. Ambrozek [-] , J. Štaffa [-] (65. H. Herasymenko [-] ) , T. Brychta [-] , R. Krystl [-] , M. Olejník [-]

FK Přelouč
O. Skalický [-] - L. Machačný [-] , V. Vančura [-] (66. L. Chaloupský [-] ) , M. Hejcman [-] , D. Oliva [-] (85. V. Rokyta [-] ) , M. Pištora [-] , D. Čada [-] , V. Voženílek [-] (78. R. Forman [-] ) , L. Voženílek [-] (85. V. Rokyta [-] ) , T. Lipavský [-] , J. Novák [-]

ŽK: 88. T. Lipavský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - ONDREJKA Roman, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích