Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mongeo Podlesí rozdrtilo Kácov. Nadělilo jim hned 7 gólů!


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Mongeo Podlesí a AFK Kácov...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty bylo vidět, kdo chce vyhrát

Na programu nedělního odpoledne bylo utkání mezi týmy MONGEO Podlesí a AFK Kácov. Hlavním rozhodčím pro toto utkání se stal Jindřich Svoboda, kterému přijeli pomáhat pomezní rozhodčí Petr Benák a Karel Hron. Na utkání se přišlo podívat pouhých 30 diváků, což je opravdu, ale opravdu málo. A je to škoda, jelikož dnes se určitě bylo na co dívat. Padlo hned 8 branek.

 

Již v první polovině prvního poločasu jsme viděli změnu skóre. V 17. minutě se za Mongeo Podlesí trefil Ondřej Vojtíšek a stav byl 1:0. Chvíli po první brance, tedy ve 23. minutě už to bylo 2:0. O tuto branku se postaral Ondřej Kocourek. Ve 31. minutě gólman Kácova Petr Verner vytahoval míč opět z branky. Hráči Podlesí se opět trefili a o gól na 3:0 se postaral Jan Riegel. Hostům se podařilo snížit výsledek, když ve 35. minutě vstřelil gól Petr Červeňák a bylo to 3:1. Takový stav skončil až do konce prvního poločasu a domácí tedy šli do šaten s větší spokojeností, než hosté z Kácova.

Podlesí ukázalo svou sílu

V 55. minutě se otevíralo skóre druhého poločasu. Opět se trefili domácí a bylo to již 4:1. O čtvrtý gól svého týmu v zápase se postaral Marek Sedláček. V 62. minutě se trefil Stanislav Gabriel a bylo to 5:1. Hosté nevěděli jak hrát, jelikož je domácí válcovali a stříleli gól za gólem. V 64. minutě se trefil Filip Soucha a o zápase již bylo stoprocentně rozhodnuto. Dvě minuty před koncem pak vstřelil ještě branku opět Marek Sedláček a doupravil tak stav na výsledných 7:1 pro domácí. Všechny body tak zůstali doma a hosté si domů odvezli akorát tak pěknou ostudu.



Ohlasy k zápasu



AFK Kácov
Miroslav Jelínek - trenér Kácov: Z utkání není co hodnotit, dostali jsme 7 gólů, takže to byla akorát ostuda. Šli jsme na hřiště s poraženeckou náladou, pak jsme přišli o kapitána, který skončil v nemocnici, takže to nám taky nepřidalo. Dnes nám chyběl hráč, který by bojoval a strhnul celý tým ke stejným výkonům. V poslední době dostáváme strašně lacinné branky a to je špatné.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (67. P. Mezera [-] ) , T. Macek [-] , J. Hausleitner [-] , M. Sedláček [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-] (70. M. Pacina [-] ) , M. Kadlec [-] , F. Soucha [-] (70. V. Soukup [-] )

AFK Kácov
P. Verner [-] - J. Kabát [-] , M. Švec [-] , M. Zeman [-] (11. M. Habal [-] ) , K. Houdek [-] - D. Průcha [-] , R. Filip [-] , A. Pana [-] , K. Moudrý [-] , O. Cettl [-] - P. Červeňák [-]

Místo: Podlesí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BENÁK Petr, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.