3:1
(0:0)
79. V. Mráz
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice nečekaně podlehly týmu FK Lety!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Lety a SK Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný první poločas nepřinesl žádnou branku

Na programu nedělního odpoledne bylo v Letech utkání 11. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se do Let přijel poprat tým z Jesenic. Lety čekalo vyrovnané utkání, protože Jesenice jsou na tom v tabulce podobně, avšak mírným favoritem byl přeci jen tým hostí. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčíJosef Němeček , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Jakub Mansour a Aleš Suchý.  I když už nepanuje takové teplo, jako ještě zhruba před měsícem, své příznivce přišlo podpořit hned 105 diváků, což je druhá nejvyšší návštěva v tomto kole.

 

První utkání nám nepřineslo nic, co by nezaujatého fanouška bavilo. Hrálo se spíše mezi vápny a ani jeden z týmů si nedokázal za 45 minut vytvořit gólovou šanci, ze které by skóroval. A proto se šlo po prvním poločase do šaten za nerozhodného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Nedalo se dělat nic, než si jen přát, aby druhá půle byla mnohem lepší.

A druhá půle byla rozhodně lepší než ta první. Konečně se dalo na fotbal koukat. V 62. minutě otevřel stav utkání domácí Jiří Kischer a Lety vyhrávaly 1:0 nad Jesenicí. V 67. minutě pak zvýšil na 2:0 Petr Kalivoda a průběh utkání nebyl ani zdaleka takový, jaký by si ho trenér Jesenic, Richard Havlík představoval. V 79. minutě se hostům podařilo snížit po brance Vojtěcha Mráze na 2:1, avšak bylo to k ničemu. V 84. minutě totiž na konečných 3:1 poupravil skóre Jaroslav Nejepsa a bylo rozhodnuto. Body zůstali doma a Jesenice odjela s ostudnou porážkou domů.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Jesenice
Richard Havlík - trenér: Hráli jsme jako nějací starší žáci. Byl to strašný výkon, nehodný vůbec této soutěži. Vážně strašné. Vůbec jsme se nesrovnali. První půle byla ještě jakžtakž, v druhé půli samé individuální chyby. Hráči vůbec neplnili své pokyny. S takovýmto soupeřem nemůžeme prohrát!



Sestavy


Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] , M. Janouš [-] , M. Baubín [-] - J. Kischer [-] (87. D. Poslední [-] ) , A. Jablonský [-] (86. M. Janich [-] ) , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] - N. Jaroslav [-] , J. Baubín [-] - J. Šmerda [-] (34. P. Kalivoda [-] )

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - V. Pytelka [-] , J. Procházka [-] , M. Beneš [-] - M. Boubín [-] (72. V. Mráz [-] ) , V. Glos [-] (87. J. Svoboda [-] ) , M. Pilík [-] , R. Alba [-] - V. Kratochvíl [-] - J. Vošahlík [-] (59. J. Smolík [-] ) , Š. Kubec [-]

ŽK: 81. N. Jaroslav , 86. A. Jablonský - 58. R. Alba , 61. V. Glos .
Místo: Lety. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Němeček Josef - MANSOUR Jakub, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.