1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Hvozdnic nezvládli utkání před vlastním publikem. S Příbramí prohráli.


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hvozdnice a Spartak Příbram.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak se dvěma brankami dostal v první půli do vedení

Na programu sobotního odpoledne bylo ve Hvozdnici utkání 11. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Proti domácímu týmu nastoupilo mužstvo z Příbrami a to Spartak. Domácí do tohoto utkání vstoupili s tím, že jsou mírnými favority a očekávalo se, že Hvozdnice zvítězí. Jenže skutečnost byla jiná. Hvozdnici chyběl v utkání jejich kapitán a tahoun týmu Lukáš Třešňák a na hřišti to bylo značně znát.

 

V 17. minutě prvního poločasu se hosté dokázali prosadit. Branku svého týmu vstřelil Matěj Vonda a stav byl 1:0 pro Příbram. Ve 25. minutě navíc přidali ještě jednu branku, o kterou se postaral Jan Voříšek. Nejen Domácí fanoušci, ale i hráči jistě nebyli spokojeni s dosavadním průběhem hry. Do konce první půle nedokázali srovnat, ani snížit a tak se šlo po 45ti minutách do šaten za stavu 2:0 pro hosty, kteří měli důvod ke spokojenosti, jelikož po první půli vedli na půdě jednoho z nekvalitnějších týmů 1.A třídy.

 

 

Hvozdnice se nedokázaly zvednout a otočit utkání ve svůj prospěch

Domácí vstoupili do druhé půle trošku vlažně a v 47. minutě už to bylo 3:0 pro Příbram. O gól se postaral Matěj Vondra a domácí měli co dotahovat. V 50. minutě se prosadil Hvozdnický Michal Tomeček, když dokázal dostat míč za záda Příbramského gólmana Martina Solnaře a tak snížil. Bylo to 3:1 a domácí byli najednou ve hře. Jenže hosté si nenechali nic líbit, podávali pěkný výkon a nepustili domácí k vyrovnání a dokázali udržet vedení až do konce zápasu. Hráči Příbrami tedy zvítězili a mohou se radovat ze získaných tří bodů na půdě Hvozdnic. Naopak domácí mají důvod k nespokojenosti, jelikož dnes nepodali zrovna nejlepší výkon a ukázalo se, že když chybí Lukáš Třešňák, hned se hraje mnohem hůř.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Do utkání lépe vstoupili hosté a brzy se dostali do vedení. Byli po celý první poločas lepším mužstvem. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale byli to hosté, kteří po třetí udeřili. My jsme stačili pouze snížit a když zůstalo na obou stranách spousta zahozených šancí, odvezli si od nás hosté zasloužené tři body.

Spartak Příbram
Jiří Rychlík - trenér: Zápas bych hodnotil kladně. Dal jsem šanci několika našim mladým hráčům, kteří to zvládli výborně a splnili své úkoly. Hvozdnici chyběl jejich nejlepší hráč Lukáš Třešňák, který jim na hřišti opravdu chyběl. Za výhru jsem rád.



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Matys [-] (46. K. Rochl [-] ) , J. Hromádka [-] , T. Němec [-] , J. Mrhal [-] (46. D. Petschl [-] ) , O. Lohoyda [-] - J. Hušbauer [-] , M. Tomeček [-] , P. Zavadil [-] , M. Hnilička [-] - L. Mráz [-] -

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Suchý [-] , V. Janů [-] - M. Vondra [-] (70. J. Trefný [-] ) , J. Voříšek [-] - T. Machek [-] (76. J. Opička [-] ) , M. Vašek [-] , T. Plecitý [-] , R. Jandera [-] (70. V. Slabihoudek [-] ) , O. Slačík [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 37. J. Hromádka , 52. O. Lohoyda , 62. L. Mráz , 77. D. Petschl - 35. R. Jandera , 42. O. Slačík , 68. J. Krejča , 75. M. Solnař .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.