2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Příbram - Podlesí skončilo nerozhodně!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Spartak Příbram a Mongeo Podlesí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky zápasu padly již v prvním poločase

Na programu sobotního dopoledne bylo v Příbrami utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Utkání bylo zajímavé tím, že se o body přijel do Příbrami poprat klub z Podlesí a konalo se tak okresní derby. A že to bylo derby také potvrdil počet přítomných fanoušků na Příbramském stadioně. Na fotbal se přišlo podívat hned 200 diváků, což je opravdu pěkné číslo. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Miroslav Vlk , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Martin Vlk a Michal Tylchert. 

 

Utkání se rozjelo pěkně od podlahy a již v první desetiminutovce se měnil stav hry. V 9. minutě otevřel skóre hráč, jenž je v poslední době ve výborné formě. Řeč je o Stanislavu Gabrielovi z Podlesí. Hosté si tedy vytvořili náskok již v úvodu hry a mohlo se jim hrát velmi pohodlně. Jenže takový to stav vydržel jen do 23. minutě, protože potom domácí vyrovnali. Jiří Krejča se dokázal prosadit a bylo vyrovnáno! Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo a do šaten se tak šlo po prvních 45ti minutách za stavu 1:1.

Ani jeden z týmů nedokázal stav utkání naklonit na svoji stranu

Do druhé poloviny nastoupily oba týmy s tím, že budou bojovat o tři body, jenže ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit gólovou situaci, kterou by proměnil a naklonil tak vedení na svou stranu. Po devadesáti minutách hry byl stav pořád 1:1. Nezbývalo tedy nic jiného, než penalty. Ty vyšly lépe domácímu týmu, který si tak udržel dva body na domácí půdě, zatímco hosté si do Podlesí odvezli pouze jeden jediný bod za remízu a stalo se tak znovu, že jim nevyšly penalty.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek – trenér: Bylo to okresní derby a myslím si, že to bylo vyrovnané utkání a vyrovnaně také skončilo. Opět nám nevyšly penalty, takže jsme si sice odvezli dobrý bod za remízu, ale měly být body dva a měli jsme už prolomit naše trápení na penalty.



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Suchý [-] , V. Janů [-] - M. Vondra [-] , J. Voříšek [-] - J. Rychlík [-] , M. Vašek [-] (63. V. Slabihoudek [-] ) , T. Plecitý [-] , R. Jandera [-] (46. O. Matějka [-] ) , O. Slačík [-] , J. Krejča [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] (89. V. Kuba [-] ) , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , M. Pacina [-] , P. Mezera [-] (79. J. Vacík [-] ) , J. Hausleitner [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-]

ŽK: 51. O. Matějka , 60. J. Krejča , 72. V. Janů .
Místo: Spartak Příbram. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.