M. Čupr 50.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov zládl utkání a ve Voticích zvítězil!


Branky


50. M. Čupr - 29. P. Exner , 72. P. Exner
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Votice a FC 05 Zavidovem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov se gólem Exnera dostal do vedení

Na programu nedělního odpoledne bylo ve Voticích utkání 12. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel do Votic poprat tým ze Zavidova. Čekalo se velmi vyrovnané utkání, jelikož oba týmy jsou na tom v tabulce velmi podobně. Zatímco Votice jsou na osmém místě, Zavidov se nachází na místě sedmém. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Matěj Šesták, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Petr Glogar a Vojtěch Šesták. Na utkání se přišlo podívat 110, což je celkem pěkná návštěvnost.

 

Téměř půl hodiny se hrálo utkání bez gólů. Oba týmy si vytvořili příležisti, jenže ne a ne vstřelit gól. Přerušila to až akce Zavidova ve 29. minutě, kterou zakončil Pavel Exner svým gólem a bylo to tak 1:0 pro hosté. Žádná branka v první půli nepadla a do šaten se tedy šlo po prvních 45ti minutách za stavu 1:0, který byl výhodnější pro tým ze Zavidova. Hráči Votic tak jistě měli plnou hlavu toho, jak zlepšit svou hru a zvrátit nepříznivý stav na svou stranu a v utkání bodovat.

Domácí vyrovnali, ale Exner rozhodl utkání svou druhou brankou v zápase!

Domácí nastoupili do druhého poločasu mnohem lépe, než do toho prvního a již po pěti minutách druhé půle vyrovnali po brance Martina Čupra. Takovýto stav vydržel do 72. minuty, potom se hosté dostali do gólové šance, kterou opět zakončil Pavel Exner, který tak vstřelil druhou branku v zápase a opět velmi důležitou. Byla to totiž poslední branka, která v utkání padla a Zavidov si udržel do konce zápasu vedení. Ve Voticích tak nezůstal ani bod a všechny tři body si hosté odvezli domů do Zavidova a mohli být spokojeni.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - trenér: Hrálo se na těžkém terénu, utkání bylo vyrovnané a nám se podařilo díky Exnerovi dostat se do vedení v první půli. Domácí pak sice srovnali, ale my jsme přidali ještě jednu branku a tak jsme zvítězili. Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství a s body jsem spokojen.



Sestavy


SK Votice
M. Soukup [-] - M. Budil [-] , M. Sládek [-] (76. J. Kramný [-] ) , O. Komárek [-] - J. Říha [-] (73. J. Homolka [-] ) , J. Kolář [-] , M. Čupr [-] , M. Viskup [-] , M. Slunečko [-] , M. Písařík [-] (43. M. Voráček [-] ) - M. Štork [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , T. Pichner [-] , V. Beneš [-] , J. Klouček [-] - D. Štiller [-] (88. A. Kraus [-] ) , D. Žďánský [-] (62. M. Dvořák [-] ) , V. Geier [-] - P. Exner [-] (82. M. Zuda [-] ) , J. Škyta [-] , T. Korčák [-] -

ŽK: 43. M. Sládek , 71. M. Čupr , 82. O. Komárek - 87. T. Pichner .
Místo: Votice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šesták Matěj - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.