0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bez gólů dopadlo lépe pro hosty!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a SK Spartak Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle vítěze nepřinesla

Na programu nedělního odpoledne bylo v Kácově utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel porvat tým z Příbrami a to Spartak, který byl podle statistik favoritem tohoto utkání. Avšak hrálo se velmi vyrovnané utkání, ve kterém si ani jeden z týmů nedokázal vybojovat vítězství v základní hrací době a tak se rozhodovalo až při penaltách. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Zdeněk Bartůsek , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Jiří Žaba a Martin Balík. Na utkání se přišlo podívat pouhých 50 diváků, což není opravdu číslo, kterým by se dalo chlubit v této soutěži.

 

Celý první poločas nebyl pro diváky nijak atraktivním, jelikož nebyly vidět žádné branky. Marně se čekalo a čekalo! Po prvních 45ti minutách hry se šlo do šaten za vyrovnaného a nijak pozměněného stavu 0:0. Hráči obou týmů tak jistě měli plné hlavy toho, jak soupeře předčit a jak strhnout vedení na svou stranu a v zápase zvítězit.

Ani v druhé půli se nenašel vítěz

Druhý poločas nám bohužel nepřinesl žádné zlepšení. Opět byly oba týmy takřka bezzubé a nevytvořily si žádnou brankovou příležitost, která by skončila gólem. Oba gólmani si tak mohli z dnešního utkání odnést čistý štít a zároveň mohli svou kvalitu ukázat při penaltovém rozstřelu, který musel následovat. Hosté byli nakonec na penalty lepší a zvítězili výsledkem 5:4 a to znamenalo, že si domů do Příbrami odvezou dva body. Doma tak zůstal pouze jeden jediný bod za bezbrankovou remízu. Nejen domácí, ale i hosté mají do příštích zápasů co zlepšovat, protože takový fotbal fanoušci nevidí rádi!



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér: Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři, přičemž první poločas byl takový nemastný, neslaný. Druhá půle byla z naší půle jedna z nejlepších v poslední době, ale bohužel jsme neproměnili dvě stoprocentní situace a na druhou stranu i Příbram měla šanci kterou nedala. Byla to asi zasloužená remíza a pak jsme bohužel padli na penalty.




Sestavy


AFK Kácov
P. Kňazík [-] - K. Houdek [-] , J. Kabát [-] , M. Zeman [-] , M. Habal [-] (36. J. Váňa [-] ) - O. Cettl [-] , K. Moudrý [-] (83. J. Gabriel [-] ) , R. Filip [-] (63. A. Pana [-] ) , T. Albrecht [-] , D. Průcha [-] - P. Červeňák [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Vašek [-] (84. J. Drašnar [-] ) , O. Matějka [-] (70. J. Molnár [-] ) , R. Jandera [-] , T. Plecitý [-] (46. M. Vondra [-] ) , J. Krejča [-] , M. Štochl [-] , J. Rychlík [-] , V. Janů [-] , M. Suchý [-] , O. Slačík [-]

ŽK: 42. J. Kabát , 87. O. Cettl , 88. J. Gabriel - 63. O. Matějka , 72. M. Vondra .
Místo: Kácov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bartůšek Zdeněk - ŽABA Jiří, BALÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.