1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měly Nespeky větší štěstí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Lety a Sokol Nespeky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali v první půli do vedení

Na programu nedělního odpoledne bylo v Letech utkání 14. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body přijeli bojovat hráči z Nespek, které byly mírně favorizovaným celkem pro toto utkání. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Lukáš Vosolsobě , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Jakub Doubrava  a Petr Glogar. K utkání bylo přítomno bezmála 100 diváků a s průběhem hry nejspíš nebyli příliš spokojeni.

 

Domácím se podařilo rychle dostat do vedení. Ve 26. minutě vstřelil branku domácí Jaroslav Nejepsa, když prostřelil gólmana Nespek, Michala Šilhavého. Vypadalo to, že mají domácí velmi pěkně našlápnuto do dnešního zápasu. Své vedení ubránili až do konce první půle a po prvních 45ti minutách hry se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí mužstvo. Hosté jistě měli plnou hlavu toho, jak soupeře předčit a pokusit se alespoň vyrovnat.

Vyrovnávací gól Krejzy v 91. byl za dva body

Úvod druhého poločasu byl velmi zajímavý. Hned se totiž pískal pokutový kop proti domácím, který byl velmi sporný a o jeho správnosti můžeme už jen polemizovat. Ukázala se pravda, nebo prostě jen hosté zahodili příležitost vyrovnat? Každopádně penalta nebyla proměněna a hrálo se dál za stavu 1:0 pro domácí. Lety si držely vedení a šly si pro tři body, jenže když probíhal nastavený čas, tak hosté vyrovnali. Tomáš Krejza byl tím, který vstřelil tu nedocenitelnou branku a bylo vyrovnáno. Znamenalo to tedy, že na řadu musely přijít penalty, ve kterých byl nakonec úspěšnější tým hostí. Nespeky totiž zvítězily 5:4 a odvezly si tak z dnešního utkání dva body, zatímco domácí se musí spokojit pouze s jedním jediným bodem za remízu.



Ohlasy k zápasu


Lety
Jiří Kárník - sekretář: Velmi špatné řízení zápasu tří rozhodčích, pískajících proti nám! Nejdříve nařízená neexistující penalta ve 46. minutě, kterou hosté neproměnili a v 91. minutě hosté vyrovnali v podstatě vymyšlené standartní situaci.




Sestavy


Lety
P. Vácha [-] - P. Rosenkranz [-] , M. Janouš [-] , M. Baubín [-] (18. D. Poslední [-] ) , J. Baubín [-] , J. Šmerda [-] - A. Jablonský [-] , T. Turek [-] , P. Cipra [-] - N. Jaroslav [-] , P. Kalivoda [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - P. Štáf [-] , T. Krejza [-] , M. Burian [-] , J. Myslivec [-] - A. Jasz [-] , L. Rublič [-] (46. L. Maršoun [-] ) , O. Urban [-] , J. Kukač [-] - R. Vojkůvka [-] (75. J. Hanzal [-] ) , P. Šorfa [-]

ŽK: 41. J. Baubín , 49. A. Jablonský , 78. M. Janouš , 81. N. Jaroslav - 66. O. Urban , 90. T. Krejza . ČK: 84. N. Jaroslav .
Místo: Lety. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.