2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá doma zabrala a porazila Jíloviště


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující dvoubrankový náskok

Fotbalový klub z Ostré přes letní měsíce rozhodně nezahálel a obměnil téměř celý kádr. Hráče si vytipoval zkušený trenér a bývalý rozhodčí Jiří Kafka, jenž před nedávnem trénoval Neratovice. Právě z tohoto týmu přišel Pajkrt s Burešem. Z divizní Litole posílili Ostrou brankář Keller, obránce Urban a útočník Herzán. Citelným příchodem je angažování Müllera z Českého Brodu či Poběrežského z Ovčár. V první půli diktovali domácí tempo hry a ujali se také vedení brankou vysokého stopera Hochmeistera. Tři minuty před poločasovým hvizdem sudího Mrázka navíc zvýšil na dvoubrankový rozdíl Müller.

 

Jíloviště jen snížilo

Po obrátce přišlo jen snížení ze strany hostujícího Černého, který se prosadil ve 47. minutě po standardní situaci zahrávané špílmachrem Kočím. Od této chvíle byli hosté nebezpečnějším týmem a často využívali svoji výškovou převahu. Vyrovnat se jim však již nepodařilo i díky velmi kvalitní obranné hře týmu z Nymburska. 



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Ostrá - Pavel Málek: Jsme rádi za velmi důležité a vybojované tři body. Půle dva nula a celkem klidný průběh. O poločasové přestávce jsme si nepřipouštěli žádné velké komplikace a chtěli jsme přidat ještě nějaké branky a zápas v klidu dohrát. Co s námi ale udělala psychika po velmi rychle obdržené brance... Směrem dopředu bylo úplně po nás. Máme ale zkušený tým a hlavně my starší bychom se z toho rozhodně neměli takhle podělat, což dnes úplně neplatilo.




Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , M. Urban [-] , J. Pajkrt [-] , R. Hochmeister [-] - P. Málek [-] (86. R. Sedlák [-] ) , J. Sirový [-] (88. T. Moudrý [-] ) , D. Poběrežský [-] (93. M. Kouba [-] ) , L. Müller [-] (71. J. Nedorost [-] ) - R. Herzán [-] (83. J. Petlička [-] ) , P. Vobořil [-]

TJ Jíloviště
M. Blažek [-] - K. Černý [-] , H. Siegl [-] , M. Fiala [-] (46. O. Vahala [-] ) , V. Janoušek [-] , H. Bassem [-] , J. Kočí [-] , F. Janoušek [-] , J. Bezpalec [-] , P. Mlejnek [-] , T. Pecháček [-] (46. P. Kondráš [-] )

ŽK: 65. P. Vobořil , 91. J. Nedorost .
Místo: SS Ostrá. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.