Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary si otevřely kanonádu, odnesly to Semice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semice ještě držely krok

Domácí Velvary nastoupily do zápasu jako uragán a již ve 3. minutě se prosadil vnuk bývalého reprezentanta Karola Dobiáše Jakub. O čtvrt hodiny později se radovaly ale také Semice po brance svého nejnebezpečnějšího hráče Koštíře. Po půl hodině hry ale Velvary nastartovaly svůj uragán a po brankách Tenkla z pokutového kopu, Chrobáka a Červeného získaly rozhodující náskok. Nic na tom nezměnilo ani snížení nejmladšího syna semického trenéra Jareše Štěpána. 

Velvarští přidali další čtyři branky

Pakliže po první půli byl stav pro Semické ještě mírumilovný v té druhé už panovalo na hřišti pouze jedno mužstvo. Zkušený domácí celek si s tím semickým pohrával jako kočka s myší a zejména útočná tykadla Dobiáš - Chrobák byla k neudržení, když se k nim přidal ještě dvoubrankový Červený zrodil se debakl kola 8:2. Semickým se vůbec nepovedl vstup do sezóny, vždyť ve třech zápasech inkasovaly již sedmnáct branek. 



Ohlasy k zápasu



AFK Sokol Semice
Semice - Štěpán Jareš: Domácí na nás nastoupili a již po dvou minutách jsme inkasovali. V první čtvrthodině nám snad nepůjčili míč. Poté jsme ale Koštířem šťastně vyrovnali. Jenže Velvarští nepolevili a my následně obdrželi gól z penalty. Poté Koštíř neproměnil velkou šanci a vzápětí jsme inkasovali na 1:3 a poté ihned na 1:4 a zdálo se, že je po zápase. Po centu ze strany se mi povedlo snížit na 2:4. Po poločasové pauze jsme zhruba deset minut byli lepším týmem, avšak když jsme obdrželi pátou branku, bylo o vítězi rozhodnuto.



Sestavy


Slovan Velvary
M. Majtaník [-] - K. Klempt [-] , J. Ludvík [-] , M. Vošmera [-] , J. Frohna [-] - M. Mucha [-] (75. Š. Šimeček [-] ) , T. Tenkl [-] , R. Dvořák [-] (82. D. Hemr [-] ) , D. Červený [-] (85. J. Válek [-] ) - M. Chrobák [-] (88. J. Jindřich [-] ) , J. Dobiaš [-] (71. P. Marčík [-] ) -

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Bošina [-] , M. Neuhausel [-] , J. Novotný [-] , Š. Bříza [-] - M. Jareš [-] , P. Kutifel [-] , P. Švarc [-] , Š. Jareš [-] - T. Holan [-] , M. Koštíř [-]

ŽK: 23. T. Holan .
Místo: TJ Slovan Velvary. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.