Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Sedliště ve vypjatém duelu přetlačily Hnojník


Branky


21

Souboj o přední příčky se odehrál v Sedlištích, které přivítaly fotbalisty Hnojníku. Oba celky si dělaly, v případě úspěchu potenciální zálusk na průběžné druhé místo v tabulce. Loňská sezóna nám výsledkově favorita neurčovala, jelikož oba celky si ze vzájemných soubojů odvezly po jednom vítězství. Bitva tedy neměla favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Příborského nastartovala Hnojník

Hráči Hnojníku (trenér Blahuta v Sedlištích hrával) začali utkání skvěle, už po 82 sekundách se konečně trefil bývalý hráč Nýdku Příborský a stav utkání je 0:1. Ve druhé minutě pálil jen do středu brány Pieszka a mimořádný úvod utkání ze strany Hnojníka uzavřel Rusz, ale toho v gólové šanci vychytal zkušený Dan Majer (příští rok oslaví už 50 let!). Ve 13 minutě je srovnáno, Oborný asistoval u hnojnické první branky a bohužel měl podíl i na brance Hammera, když ho trestuhodně nechal zakončit z malého čtverce a míč tak vytahoval ze sítě Kreželok, který na poslední chvíli nahradil zraněného Kluse. Remízový stav vydržel až do 42 minuty, kdy střelu aktivního Rusze vyrazil Majer jen před Pieszku a ten pohotově znova dostává Hnojník do vedení 1:2, před touto brankou měli oba týmy gólové šance, domácí Mojžíškem a hosté Ruszem po rohu Rusnoka. Hlavně za úvod utkání je poločasové vedení hostů zcela zasloužené.

Přišla hnojnická "bolest"

Prokletí druhých poločasů ze strany Hnojníka se koná i v Sedlištích, domácí během úvodní čtvrthodiny otočili po brankách Vlčka a Pohludky stav utkání na 3:2. V 69.minutě trefují Sedliště břevno, přesto se hosté nadechují ke tlaku. V 74 minutě přichází asi klíčová situace v utkání, trenér  Blahuta stahuje ze hřiště obránce Oborného a na hřiště přichází „útočník“ Klus. Ten vbíhá na hřiště, a po našem vhazování, je sestřelen domácím obráncem a světe div se, penalta se nepíská. V nervózním závěru už branka nepadla a tak Sedliště si udržely druhé místo a dokonce se po překvapivé porážce Oldřichovic přiblížili k místu prvnímu, schází jim už jen jeden bod.

 

Videozáznam utkání: 



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Postavení v tabulce předpovídalo vyrovnané utkání, což se také potvrdilo, Přestože jsme byli častěji na míči, hosté si v úvodu utkání vypracovali více šancí. Opět jsme se nevyvarovali chyb v obraně a dostali brzký gól, Když jsme se dostali vyrovnáním zpátky do hry, věnovali jsme hostům gól do šatny. O osudu utkání nakonec rozhodla naše lepší produktivita ve druhé půli. Nyní nás čeká další těžké venkovní utkání a proto musíme naši hru hodně zdokonalit.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Soupeř dal tři branky, my jen dvě a tak je výsledek zasloužený. Další hodnocení si necháme do kabiny a zhodnotit situaci v komisi rozhodčích si musí pánové Dresler a Kontoršikov sami. Nemůžeme se vymlouvat na neodpískanou penaltu, měli jsme si to uhrát sami, i když nám z různých důvodů vypadli hráči z vítězné sestavy s Dobrou (brankář Klus, Bolek, Walica i Maceček). Porážka mě hodně mrzí, zvlášť když byly v tomto kole překvapivé výsledky, a my jsme mohli být chvilku druzí J. Do Lískovce, jedeme vyhrát, i kdyby nám zase chybělo x hráčů, tak jak je to bohužel u nás zvykem



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Merta [-] , Z. Piekarczyk [-] , K. Šebesta [-] , R. Vlček [-] - P. Mojžíšek [-] , K. Jiříček [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] - R. Krischke [-] , T. Hammer [-] -

TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - L. Brzuchanski [-] , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] , J. Rusnok [-] - J. Glac [-] , J. Hradil [-] , P. Příborský [-] , D. Pieszka [-] , M. Bauman [-] - E. Oborný [-] -

ŽK: 90. P. Mojžíšek .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zápas druhého se čtvrtým. Sedliště teď doma prohrály, takže budou chtít odčinit tuto porážku. Jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza