2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená remíza Interu ve Věřňovicích


Branky


20

Další nepovedený zápas mají za sebou věřňovičtí hráči. Proti Interu sice otočili nepříznivý stav, ale nakonec inkasovali v nastavení z kopačky Horáka, který tak rozhodl o dělbě bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se prosadily oba celky

Domácí tým chtěl napravit selhání z minulého týdne, kdy v Horním Žukově vedl 4:0 ještě patnáct minut před koncem, nakonec si však odvezl pouze bod. Ani Inter Petrovice nezažívá povedený vstup do nového ročníku, v úvodních kolech nasbíral pouze jednu výhru na hřišti Hnojníku.

Věřňovičtí se vrátili ke špatným vstupům do zápasů z posledních týdnů, výjma zápasu v Žukově, a už v 9. minutě prohrávali. D. Chmelař na polovině přebral míč, zavezl ho až před šestnáctku, kde bodlem prostřelil Vykydala, hájícího věřňovickou branku poprvé v sezóně. Kdo čekal nějakou ofenzivní smršť, tak musel být zklamán. Oba týmy předváděly spoustů nepřesností a šancí bylo jako šafránu. Po Volného přímém kopu předvedl skvělý zákrok Vykydal a vytěsnil jeho nepříjemnou střelu na roh. Zelenobílí se vyrování dočkali deset minut před koncem prvního dějství. Chalkidis našel centrem Vlčka, který pohotově prostřelil P. Chmelaře slabší levou. Do vedení mohl domácí poslat Čopík. Ten si vyskočil nejvýše na roh J. Kubiše, ale minul. První půle tak skončila smírem. 

 

Horák srovnal v nastavení

Po výměně stran domácí celek zvýšil obrátky a v 57. minutě se dočkal. Po pěkné akci Chalkidise, Vlčka a J. Kubiše se první jmenovaný trefil už pošesté v sezóně a věřňovičtí poprvé vedli. Domácí tým byl i nadále lepší, ale některé nadějné akce nedotáhl do zdárného konce. Špatného vyběhnutí P. Chmelaře nevyužil Kubiš a hlavička Chalkidise po centru Vlčka mířila pouze do brankáře Interu. Další zajímavé momenty si týmy schovaly do poslední patnáctiminutovky. Nejprve měl velkou šanci Brzóska ale skvěle ho vychytal Vykydal. Ještě větší šanci spálil na druhé straně J. Kubiš. Před ním po centru Makovce zívala úplně prázdná brána, ale míč mu sjel po noze a trefil pouze tyč. A tak přišel trest. V nastavení udržel před vápnem míč Czyž, předložil ho Horákovi a ten z úhlu s pomocí teče Čopíka prostřelil Vykydala.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Do zápasu jsme nastoupili s tím že chceme už po několika zpackaných kolech bodovat. Je pravdou že naše postavení v tabulce nějak extra dobré, ale pracujeme na tom aby jsme se dostali do horních pater, jak jsme byli zvyklí hrávat. Tenhle zápas byl pro nás bodově důležitý chtěli jsme všechny tři body, ale jsme rádi i za ten vydřený bod v závěru zápasu, především je v nás nový impuls nic letos nevzdávat i když se nám něco nedaří. Teď hrajeme další kolo doma z Oldřichovicemi, které budeme chtít obrat o všechny body a posunout se výše v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] (74. A. Makovec [-] ) , R. Lobodinský [-] , N. Chalkidis [-] , K. Lubojacki [-] - D. Pisarčík [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (88. F. Hruška [-] ) , L. Koník [-] - J. Kubiš [-] -

TJ Internacionál Petrovice
D. Chmelař [-] (73. J. Wodecki [-] ) - J. Martikán [-] , D. Volný [-] , P. Horák [-] , P. Czyž [-] - P. Fic [-] , P. Chmelař [-] , R. Madecký [-] , J. Sznapka [-] - M. Brzóska [-] , J. Furo [-] (65. D. Herman [-] ) -

ŽK: 26. R. Lobodinský , 44. D. Čopík , 70. J. Kubiš , 86. L. Koník - 19. D. Chmelař , 29. D. Volný .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 148. Rozhodčí: Ganaj Martin - PASTERČÁK Jozef, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj týmů nacházejících se vedle sebe v tabulce přinese vyostřené a brankové utkání na horké domácí půdě Věřňovic remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích