0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Inter na Hnojník umí, porazil je i v nové sezóně


Branky


19

Fotbalisté Hnojníku po prvních dvou vítězných kolech, přivítali na svém hřišti celek Internacionálu Petrovice. Vzájemné duely z loňské sezóny vyzněly oba ve prospěch Interu, a tak se čekalo, v jakém rozpoložení se oba celky utkají. Hnojníku totiž vyšel start do sezóny a po dvou výhrách, měl na svého soka 6-ti bodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inter byl v první půli lepším týmem

Hnojnická pohádka skončila už ve třetím kole i díky tomu, že chyběli hlavní herci tohoto souboru a to především,Bolek, Bauman, Walica, Glac, Oborný a až v průběhu zápasu se připojil kanonýr Maceček. Do základní sestavy se tak poprvé v této sezóně dostali Pieszka, Hradil, Molin, Grochal a navrátilec z Těšína Martin Klus, který však nenavlékl brankářské rukavice, ale při nedostatku hráčů se postavil na hrot útoku.

Inter začal zápas ostře, už ve druhé minutě měli Czyž a Horák po gólové šanci, ale vychytal je Kreželok. První střelecký pokus za domácí vyslal v sedmé minutě Příborský, ale brankář hostů Chmelař nemusel zasahovat. Ve dvanácté minutě po našem vhazování a zbytečné ztrátě, přišel smrtící brejk Interu a Chmelař otevírá skóre utkání 0:1. V 17.minutě mohlo být srovnáno, ale Brzuchanski zatím ještě na podzim neobul střelecké kopačky. Ani Hradil z dobré pozice ve 37.minutě nesrovnává a přichází trest, Volný zvyšuje pět minut před přestávkou na 0:2 a tak končí i poločas utkání, ve kterém byli hosté jednoznačně lepší.

  Záznam první půle:

Rychlá trefa Chmelaře prakticky rozhodla

Do druhého poločasu už za domácí nastoupil Maceček, který vystřídal Molina. Trenér Blahuta přeskupil řady a věřil v zázrak. Kontaktní branka mohla přijít už po minutě druhé půle, Maceček však po své samostatné akci finální přihrávku pokazil a hosté už ve 47.minutě, zvyšují opět Chmelařem na 0:3, a bylo prakticky po zápase. Domácím hráčům nelze upřít snahu, do hry se postupně dostali Lachowicz, Rakus i mladíček Jantoš (15 let), ale na zvrat prostě neměli. A tak po dvou vítězstvích, (Vendryně 1:0, H.Žukov  5:4) přichází zasloužená porážka. Hosté si, tak proti soupeři, na kterého prostě umí připsali první body do nové sezóny. 

 

Záznam druhé půle:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Bylo mi jasné, že situace z Žukova se nebude vždy opakovat, to jsme byli úplně komplet, ale že budeme mít tolik ztrát, jsem nečekal. Už začátek utkání ukázal, že to dnes na body stačit nebude, sen o udržení neporazitelnosti se už do poločasu rozplynul. Snad plusové body získáme zpět už v Dětmarovicích, lehké to však nebude i proto, že nějaké ztráty budou pokračovat. Hostům blahopřeji k vítězství, bylo zasloužené!

TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Do Hnojníku jsme jeli s tím si napravit reputaci po zpackaném první kole na hřišti Dobré. Bohužel jsme se museli obejít bez stoperskeho dua Sznapka a Lukosz, kde místo nich byli Martikán a Brzóska, kdy tohle duo fungovalo na výbornou. Především jsme věděli že na hřišti Hnojníku nebudeme moct hrát náš kombinační fotbal s ohledem na vyšší travnatý povrch, ale ani to nám nezabránilo k zisku 3 bodů a odlepení ze spodních pater tabulky. V úterní dohrávce přivítáme Sedliště, proti kterému budeme chtít navázat na vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - M. Klus [-] (56. J. Lachowicz [-] ) , Š. Grochal [-] (62. V. Rakus [-] ) , J. Hradil [-] , L. Molin [-] (46. K. Maceček [-] ) - P. Příborský [-] , J. Rusnok [-] , J. Kozel [-] , P. Rusz [-] - L. Brzuchanski [-] , D. Pieszka [-] (73. T. Jantoš [-] ) -

TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - P. Fic [-] , M. Brzóska [-] , J. Antolík [-] (62. R. Dvořák [-] ) , O. Klaban [-] - D. Chmelař [-] (87. D. Stemon [-] ) , J. Martikán [-] , D. Volný [-] - P. Pavlica [-] (74. M. Petr [-] ) , P. Czyž [-] , P. Horák [-] -

ŽK: 71. L. Brzuchanski - 65. D. Volný .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, ale tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích