4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč udolala Hamry


Branky


36. J. Zejda , 38. M. Kaňka (p.) , 70. M. Bříza , 74. M. Bříza - 13. D. Havlík , 33. D. Havlík
32

Hosté vedli o dvě branky, ale ani to jim na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí v závěru rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Po katastrofálním výkonu minulý týden v Lukách to je pro nás důležité vítězství, které se nerodilo vůbec snadno a remíza by byla asi spravedlivějším vyjádřením dění na hřišti. Hosté byli šedesát minut, snad s výjimkou pětiminutovky, kdy jsme rychle srovnali dvoubrankové manko, lepším týmem a vypracovali si i více šancí. Nedůrazně jsme bránili, kupili jsme chyby v rozehrávce, míč nás moc neposlouchal a chyběl i lepší pohyb a nabídka. Až v závěrečných třiceti minutách jsme konečně zabrali a začali předvádět úplně jiný fotbal, diametrálně odlišný od toho co jsme předváděli první hodinu hry. Hosty jsme přehrávali jak herně tak i produktivitou a moc jsme jim toho již nedovolili. U nás již tradičně zachytal spolehlivě brankář z „nouze“ Mirek Ježek respektive jeho hra nohou byla naprosto bezchybná. Druhý poločas, po té co se přemístil na pozici krajního obránce, zahrál velmi dobře i jeho bratr Rosťa Ježek, konečně se dvěma brankami chytil Marek Bříza a ve druhém poločase nám velmi dobrým výkonem hodně pomohl střídající dorostenec Havlíček.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Vedli jsme brzy o dva góly a zápas měli pod kontrolou. Bohužel jeden propadený míč dostal domácí do hry a z vymyšlené standartky byla penalta, kterou vyrovnali. V druhé půli se naopak pro nás pokutový zákrok samozřejmě nepískal a zanedlouho jsme dostali branku my. Po chybě našeho stopera domácí rozhodli a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Ježek [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , R. Přikryl [-] (88. D. Tomek [-] ) , R. Ježek [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , L. Vaníček [-] (46. . Havlíček [-] ) , J. Müller [-] , M. Kaňka [-] , O. Dvořák [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - R. Koutník [-] , P. Danko [-] , A. Šabart [-] , J. Štíbal [-] , D. Havlík [-] , D. Russ [-] (87. L. Benc [-] ) , L. Střecha [-] , J. Lóži [-] , T. Novotný [-] (75. M. Zalaba [-] ) , P. Novotný [-]

ŽK: 83. J. Lóži , 86. D. Russ .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - CHYTKA Šimon, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zde věřím, že kluci z Hamrů přivezou ze Stařče minimálně bod:) Nemají sice optimální start sezóny, ale znám je moc dobře a vím, že se dokážou hecnout a uhrát klidně 3 body, které zde tipuji. Tým mají dobrý a podceňovat se určitě nesmí.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích