Fotbalisté Bohuslavic nad Vláří si ve své premiéře poradili s Lipovou


Branky


0

V úvodním utkání IV.třídy skupiny C Zlínského okresu se utkaly dvě obce, které dříve náležely ke Slavičínu. Hráči obou celků se tak velmi dobře navzájem poznají a na hřišti si také nic nedarovaly. Přeci jen mírným favoritem bylo posílené domácí mužstvo, které také do puntíku roli favorita potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil Radek Obadálek

V Bohuslavicích nad Vláří se jen tak nevyhrává a znovu se o tom v neděli přesvědčila Lipová. Domácí celek před utkáním posílil útočník z konkurenčního Jestřabí Michal Bartoš, ale svém premiérovém startu se branky nedočkal. Ukazatel skóre se měnil po půlhodině hry, kdy se trefil Radek Obadálek. Před tím se objevilo několik možností na obou stranách, brankáři ale byli pozorní. Domácí tým lépe kombinoval, ale jeho územní převaha byla spíše platonická.

Bartozel v úvodu druhé půle z penalty stanovil konečné skóre

Klíčový moment zápasu přišel ve 48. minutě, kdy se proti Lipové kopala penalta. K ní se postavil zkušený Bartozel a zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Hosté z Lipové museli otevřít hru a zkusit se zápasem ještě něco udělat. Domácí celek však řadu nadějných brejků nedotáhl do zakončení. Nakonec se z tříbodového zisku radoval domácí tým dirigovaný Mirkem Šebákem, který má zkušenosti ze slavičínského FC TVD. Domácí celek byl přesnější v zakončení, Lipová se sice snažila, ale k vyrovnání to nevedlo a své šance nevyužila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - hráč Bohuslavic: Premiérové utkání na domácí půdě jsme zvládli, i když Lipová srdnatě bojovala. Nadřeli jsme se na branky, ale naštěstí jsme dvakrát rozvlnili siť soupeře. S body jsme spokojeni, první utkání je vždycky důležité a nám se podařilo jej vyhrát..

TJ Lipová
Pavel Tomeček - trenér Lipové: Po letní pauze to bylo první utkání, navíc na horké půdě v Bohuslavicích. Na body jsme měli, některé šance jsme nedokázali dotáhnout do konce. Penalta byla z mého pohledu hodně přísná, ale s tím už nic neuděláme. Zkusíme zabodovat o víkendu s Horní Lhotou, která si vyšlápla na Jestřabí.



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] - L. Bartozel [-] , J. Kovařík [-] (46. J. Švach [-] ) , R. Obadálek [-] , T. Machuča [-] - M. Šebák [-] , J. Kovařík ml. [-] (66. M. Zlatník [-] ) , L. Baklík [-] (46. O. Krasňanský [-] ) , C. Ťulpa [-] (76. H. Kovařík [-] ) - M. Bartoš [-] (85. J. Hudeček [-] ) , Š. Urbánek [-]


Hráči zápasu: M. Šebák , R. Obadálek .
Místo: Bohuslavice nad Vláří. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.