Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka přišla v Jestřabí o všechny body v posledních pěti minutách


Branky


0

Atraktivní utkání se hrálo v nedělním dopoledni na hřišti v Jestřabí, kam zavítala favorizovaná Petrůvka. Hosté dlouho sahali po třech bodech, aby nakonec o všechny tři body přišli v poslední pětiminutovce. Nejříve snížil na 2:3 domácí Kostka a vyrovnání zařídil v poslední minutě veterán Víťa Svárovský. Na penalty byli úspěšnější hráči Petrůvky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petrůvka šla v prvním poločasu do dvoubrankového vedení

Magnet tohoto kola se hrál na hřišti v Jestřabí. Domácí tým po nečekaném výprasku v Horní Lhotě vystužil sestavu a do branky postavil od začátku Vápeníka. Hosté přijeli po domácí kanonádě s Divnicemi bojovně naladěni a úvod utkání tomu také napovídal. Již ve 3. minutě se totiž prosadil hostující Luboš Kovařík a poslal Petrůvku do vedení. Po půlhodině hry poslal Petrůvku tentýž hráč již do dvoubrankového vedení. Za stavu 0:2 kopalo Jestřabí, k ní se postavil Jindra Hnilo ml., ale brankář Halaxa jej vychytal. Petrůvka hrozila především ze standartních situací, kde  se prosazovali jejich urostlí hlavičkáři, Jestřabí čekalo na svoji šanci.

Domácí strhujícím závěrem vyrovnali, v penaltách ale již úspěšní nebyli

Druhý poločas začalo Jestřabí špatně a po pěti minutách již prohrávalo o tři branky, kdy domácí obraně utekl mladičký Remo. To už s akciemi Jestřabí vypadalo prachbídně. Naději pro domácí tým vykřesal po hodině hry brankou penaltový hříšník Jindra Hnilo a snížil na 1:3. Ve velkém horku mužstvům tychle ubývaly síly, překvapivě více na straně hostí. K závěrečnému náporu zavelel v 85. minutě domácí Kostka utěšenou střelou od tyče. Domácí vrhli všechny poslední síly do útoky a odměnou jim byla branka nestárnoucího Víti Svárovského v poslední minutě. Petrovjané zůstali jako opařovení, ztratili během pár minut dvoubrankové vedení. Naštěstí se jim podařilo získat dva body z penaltové loterie, Jestřabí zaslouží pochavalu, že stavu 0:3 utkání nezabalilo.

Penalty zvládli lépe hráči Petrůvky

V penaltové loterii se dařilo lépe hostím, kteří vyhráli celkovým skóre 4:2 a bod navíc mají jako malou náplast za ztracené utkání v posledních pěti minutách. Za Jestřabí nechtěl nikdo kopat a tak se k ní znovu postavil Jindra Hnilo ml., ale brankář Halaxa jej vychytal i podruhé a stal se hrdinou penaltového rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindřich Hnilo - trenér: V první půli byla Petrůvka lepším týmem a zlobila nás ze standartních situací. Za stavu 0:3 by už na nás nikdo nevsadil ani zlámanou grešli, nám se podařilo snížit na 1:3 a závěr už byl z naší straně v euforii, kdy se nám podařilo v poslední minutě vyrovnat. Penalty nechtěl nikdo kopat a tak to dopadlo, jak to dopadlo. Musím ale tým pochválit za bojovnost, že hráli až do samého závěru a se silným soupeřem vydolovali bod.

TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček - TJ Sokol Petrůvka: Hned v úvodu utkání jsme dali branku, pak druhou a na začátku druhé půle třetí. S tímto skóre a převahou (téměř) není možné aby soupeř zvrátil výsledek. Bohužel velké množství neproměněných šancí a fatální chyby na konci zápasu zajistili pro Jestřabí vyrovnání.Slabou záplatou byla výhra na pokutové kopy, které jsme skvěle odkopali i zachytali. Závěrem: MÍNUS pro Petrůvku za ztrátu plného počtu bodů a věčného komentování všeho.



Sestavy


SK Jestřabí
A. Vápeník [-] - P. Vaněk [-] , M. Štěpančík [-] , J. Hnilo [-] , P. Gabriš [-] - T. Hořák [-] , V. Svárovský [-] , T. Kostka [-] , L. Marek [-] - O. Beňo [-] , R. Floreš [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-] , J. Juřica [-] , M. Remeš [-] (55. D. Novosad [-] ) - P. Remo [-] (80. M. Máca [-] ) , K. Kořínek [-] , L. Kovařík [-] , J. Pešek [-] , D. Gergela [-] - P. Červeňan [-]

ŽK: 70. T. Hořák - 7. P. Kovařík , 32. J. Halaxa .
Hráči zápasu: P. Gabriš - L. Kovařík .
Místo: Jestřabí. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.