Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří vyhrály v Nedašově, domácí rezervě premiéra nevyšla


0

Rezerva Nedašova měla v sobotu svoji premiéru ve IV. třídě zlínského okresu. Ta se jí ale nakonec nevydařila úplně podle jejich představ, neboť Bohuslavicím nad Vláří nakonec podlehla o dvě branky. Hosté se i bez tvůrce hry Miroslava Šebáka postarali o velké překvapení a po dvou zápasech mají svěřenci trenéra Vlastimila Machů na svém kontě už šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslala do vedení nová akvizice Michal Bartoš, Mrviš v brance Bohuslavic čaroval

Utkáni se hrálo za krásného, ale tropického počasí, před početnou diváckou kulisou. Ihned po rozehrávce, po chybě v hostující obraně, mohli jít domácí hráči do vedení, kdy upaloval nedašovský ütočník sám na brankáře, ale pozorný Mrviš jeho šanci zlikvidoval. Po několika dalších šancích domácích, kdy skóre mohli být klidně 3:0, hosté poprvé zahrozili, po krásné kolmé přihrávce Obadálka, zakončoval za hranicí pokutového území, vydařenou střelou na zadní tyč Michal Bartoš. Po vstřeleném gólu, zůstal obraz hry stejný a hosté mohli být rádi, že udrželi poločasové vedení.

Žolíkem Bohuslavic nad Vláří se stal střídající Krasňanský

 

Druhý poločas začal v pomalejším tempu, vetšina hry se odehrávala na středu hřiště, domací se sice neustále snažili o vyrovnaní, ale pozorná obrana, podporovaná vyborným Mrvišem, jejich šance odvracela, hosté hrozili jen z brejků. Momentem zápasu bylo střídání v 60.minutě, na hřiště přišel bohuslavský útočník Ondřej Krasňanský. Domací už na nic nečekali, otevřeli hru a to byla voda na mlýn, pro rychlé brejkové hostující útočníky, kdy během minuty vstřelil Ondřej Krasňanský 2 branky. Frustrování domácí hráči tomu nemohli uvěřit a závěr utkání se odehrával v nervozní atmosféře, rozhodčí Měrička, však situaci zvládl, rozdal velké množství karet a utkání se dohrálo. Domací se nakonec  dočkali vytouženého gólu  v 85. minutě po centru z levé strany, kdy upravil výsledek na konečných 1:3 Kolínek. Hosté hráli oslabení o založníka Mirka Šebáka, který citilně chyběl v záloze, však situaci zvládli a odváží si tři cenné body z horké nedašovské půdy, kde se jen tak snadno rozdávat nebudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojtěch Holba - trenér: Utkání jsme mohli rozhodnout v prvních dvaceti minutách, kdy jsme hosty jasně přehrávali. Brankář hostí ale svůj tým hodně podržel a z nenápadné akce jsme poprvé inkasovali. Ve druhém poločasu jsme se snažili o vyrovnání, hosté se dvakrát dostali do zakončení a tvrdě nás trestali. Nám se podařilo korigovat Markem Kolínkem a vypracovali jsme si další šance, brankář Mrviš ale byl dnes vynikající. Porážka je pro nás krutá, ale musíme to hodit za hlavu a připravit se na další utkání.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - předseda Bohuslavic: Bez tvůrce hry Mirka Šebáka jsme se zaměřili spíše na obranu. Přežili jsme řadu šancí domácích, kdy nás podržel brankář Mrviš. Podařilo se nám dát branku Bartošem. Domácí museli otevřít hru, což nám vyhovovalo a dvakrát se prosadil střídající Krasňanský. Pro domácí je to krutá prohra, my jsme se třemi body nadmíru spokojeni.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] , J. Novák [-] (80. A. Beňo [-] ) , V. Holba [-] (48. Š. Kolínek [-] ) , F. Novák [-] , M. Prekop [-] (57. M. Kolínek [-] ) - J. Fojtík [-] , R. Švach [-] , J. Fojtík [-] - J. Cícha [-] , M. Holba [-] (81. L. Vaculík [-] )

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] - J. Urbaník [-] (60. O. Krasňanský [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Obadálek [-] , C. Ťulpa [-] - H. Kovařík [-] , M. Zlatník [-] , L. Baklík [-] , J. Kovařík ml. [-] - Š. Urbánek [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 55. M. Prekop , 62. M. Holba , 77. J. Fojtík - 31. C. Ťulpa , 54. Š. Urbánek , 77. M. Bartoš , 88. H. Kovařík , 90. M. Zlatník .
Hráči zápasu: O. Krasňanský , M. Bartoš .
Místo: Nedašov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.