1:2p.
(0:1)
45. M. Holba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova veze z Horní Lhoty výhru na penalty


Branky


0

Do Horní Lhoty přijel nováček soutěže z Nedašova. Ten si chtěl po výpadku v minulém kole s Bohuslavicemi nad Vláří napravit reputaci, neboť i přes množství vypracovaných šancí, utkání nakonec prohrál. Domácí celek chtěl naopak zopakovat první podzimní výhru a také výkon s Jestřabím. V posledním utkání se Lhotě příliš nedařilo v Lipové a tak si s neznámým soupeřem chtěli hornolhotští v sobotu poradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezervu Nedašova poslal do vedení na konci poločasu Marek Holba

V úvodu zápasu byl Nedašov o něco aktivnější, avšak největší šanci si vypracovali domácí, kdy po hlavičce z malého vápna předvedl brankář hostí vynikající reflexivní zákrok. V poslední minutě prvního poločasu se nejspíš už fotbalisté Horní Lhoty viděli v šatně a po zaváhání v obraně inkasovali branku od Marka Holby. Do šaten tak odcházel celek z Nedašova s jednobrankovým náskokem a jejich vedení bylo naprosto zasloužené.

Horní Lhota zacharaňovala bod až v samotném závěru

Do druhého poločasu museli domácí vrhnout všechny síly do útoku, Nedašov hrál ze zajištěné obrany a spoléhal na rychlé brejky. Útočná snaha Horní Lhoty byla dlouho neúčinná, až tři minuty před koncem byli její hráči odměněni vyrovnávací brankou, kdy se trefil kapitán Šenovský. Nedašov tak přišel v závěru o všechny tři body a musel zabojovat v penaltovém rozstřelu. Pro  nedašovský tým má však výkon na půdě Horní Lhoty svoji váhu a hráči se tak oklepali po zbytečné prohře v domácím utkání s Bohuslavicem.

Na penalty byly úspěšnější hosté z Nedašova

Penalty byly už v loňském ročníku slabinou Horní Lhoty a v nelichotivé bilanci bohužel pokračovala i v utkání s Nedašovem a prohrála 3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský -kapitán: Proti kvalitnímu soupeři jsme dostali branku do šatny. Ve druhém poločasu jsme se snažili o vyrovnání, což se nám nakonec podařilo v samém závěru utkání. Na penalty to neumíme a znovu se to potvrdilo i v utkání s Nedašovem. Bod ale bereme, za bojovnost si ho zasloužíme.

TJ Nedašov B
Vojtěch Holba - asistent trenéra: Ze začátku jsme na svého soupeře vlétli, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Podržel nás brankář, který chytil tutovku. Před odchodem do kabin jsme konečně protrhli střeleckou smůlu a dali první branku. Druhý poločas jsme chtěli kontrolovat hru, to se nám vcelku dařilo. Ke konci zápasu už nám docházely síly, toho domácí využili k vyrovnání. V penaltové loterii jsme byli šikovnější a odvážíme si dva body a po utkání s Bohuslavicemi jsme si spravili náladu.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - A. Ščuglík [-] (79. A. Ščuglík [-] ) , M. Janota [-] , P. Hlavenka [-] , V. Majerik [-] - R. Váňa [-] , P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] (60. J. Heinz [-] ) , J. Šenovský [-] - L. Lysý [-] (40. D. Maňas [-] ) , Z. Plášek [-]

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - Z. Hrnčiřík [-] (80. L. Fojtík [-] ) , M. Holba [-] (75. F. Čech [-] ) , V. Holba [-] , M. Prekop [-] , D. Novák [-] - Š. Kolínek [-] , L. Vaculík [-] (74. V. Hořák [-] ) , A. Beňo [-] (70. R. Švach [-] ) , J. Fojtík [-] - M. Novák [-]

ŽK: 73. A. Ščuglík - 52. L. Vaculík .
Hráči zápasu: J. Šenovský - V. Holba .
Místo: Horní Lhota. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Měrka Stanislav - Vyculudík, Šenkyřík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.