Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov nadělil Bohuslavicím nad Vláří bůra


Branky


0

Do Bohuslavic nad Vláří přijel favorizovaný Mirošov a v jeho útoku se po zranění konečně objevil kanonýr Pavel Obadal. Domácí tým nebyl kompletní, zraněného brankáře Mrviše z duelu na Petrůvce v brance nahradil Hošík. Start Pavla Obadala byl nakonec klíčovým momentem v tomto zápase, neboť ten hned čtyřikrát rozvlnil síť za Hošíkovými zády. Domácímu týmu utkání nevyšlo podle představ a v tabulce se Bohuslavjané propadají stále níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žolíkem Mirošova byl Pavel Obadal

Hosté nastoupili k utkání bez několika hráčů základní sestavy, ale konečně v sestavě s Pavlem Obadalem v útoku. Tato skutečnost se projevila v úvodu utkání, kdy v poli byla hra vyrovnaná, ale směrem dopředu byli hosté jasně lepší. Je potřeba pochválit obranu hostů, v čele s brankářem Trčkou, která podala velmi dobrý výkon a domácí nepustila do žádné vyložené šance. Pro domácí to bylo na psychiku složité utkání, kdy na začátku hosty ve středu hřiště přehrávali, ale s rychlých protiútoků dokázali mirošovští skórovat. Tomu bylo hned v 5. minutě, kdy obráncům poprvé domácích pláchl Pavel Obadal a překonal bezmocného Hošíka. Stejný obrázek přišel po půlhodině hry, kdy Obadal přidal druhou branku a dílo zkázy pro domácí tým dokonal těsně před odchodem do kabin kapitán Mirošova Pavel Rajznauer, který zvyšoval již na 3:0.

Mirošov nakonec nadělil domácímu týmu další branky

Utkání také ovlivnil silný vítr, kdy domácí chtěli ve druhém poločase něco se stavem udělat. Měli sice optickou převahu a dobře kombinovali ve středu hřiště, Mirošov ale trpělivě čekal na svoji další šanci. Ta přišla v 66. minutě, kdy završil hattrick Pavel Obadal. V 78. minutě tentýž hráč vsítil svoji čtvrtou branku a završil celkové skore na 5:0 pro Mirošov. Poté se utkání již dohrávalo, hosté měli ještě několik šancí, na domácí padla těžká deka a  nebyli schopni nic kloudného vytvořit. Hosté si připsali další tři body do tabulky a pronásledují společně s Petrůvkou vedoucí Loučku. Domácí tým bude muset řešit defenzívní činnost mužstva, která nebyla v tomto zápase ideální a dokonale toho využil především muž tohoto utkání - Pavel Obadal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - předseda klubu: Utkání se mi těžko hodnotí, obrana bez brankáře Mrviše dnes byla nejistá, hostům vycházely brejky, ze kterých nás krutě trestali.

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: U nás panuje velká spokojenost, utkání jsme zvládli perfektně po taktické stránce a strašně nám pomohl příchod Pavla Obadala. Ten dal čtyři branky a perfektně zakončoval naše akce. Jdeme zápas od zápasu, v sobotu Petrůvka ztratila v Horní Lhotě, dařilo se naopak Loučce, čelo tabulky bude letos hodně vyrovnané a je dobře, že v boji o postup je i náš celek..



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
S. Hošík [-] - M. Zlatník [-] , T. Machuča [-] (81. M. Žalek [-] ) , J. Kovařík [-] , C. Ťulpa [-] (60. J. Urbaník [-] ) - M. Šebák [-] , R. Obadálek [-] , L. Bartozel [-] , L. Baklík [-] - J. Kovařík ml. [-] , H. Kovařík [-] (46. P. Šenkeřík [-] )

FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - K. Kudela [-] , D. Maniš [-] , J. Tomaštík [-] , P. Holba [-] - R. Pacík [-] (66. A. Obadal [-] ) , P. Rajznauer [-] , D. Ház [-] , D. Holba [-] - P. Obadal [-] , O. Němeček [-]

ŽK: 66. L. Baklík - 60. O. Němeček .
Hráči zápasu: P. Obadal , T. Trčka .
Místo: Bohuslavice nad Vláří. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.