Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve valašském derby si Bohuslavice nad Vláří poradily s nedalekými Divnicemi


Branky


0

Pravé valašské derby, jak se zde lidově říká - "Kapůni" vs "Melůni" se odehrálo v neděli odpoledne na hřišti v Bohuslavicích nad Vláří. Jasným favoritem tohoto utkání byli domácí svěřenci trenéra Vlastíka Machů, neboť hostující Divnice letos ještě nebodovaly. První poločas vyhráli Bohuslavjané o dvě branky, ve druhém dějství přidali v poslední desetiminutovce ještě dva góly, čestný úspěch Divničanů zaznamenal Polách, který snížil na 1:2. Domácí tým nakonec vyhrál, ale jeho vítězství se vůbec nerodilo lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání otevřel navrátilec do sestavy Michal Bartoš

V sestavě domácího týmu se konečně objevil útočník Michal Bartoš, který pro zranění odehrál jen úvodní kola a svému týmu citelně chyběl. Právě bývalý forward Divnic a dnes hráč Bohuslavic se poprvé trefil do sítě Divnic již po třinácti minutách hry. Domácí tým i nadále pokračoval v nátlakové hře a hosty několikrát podržel zkušený brankář Pavel Fojtík. Bohuslavice produkovaly kombinační hru a záloha zcela jasně přehrávala tu divnickou, hosté spoléhali pouze na ojedinělé brejky. Nejkrásnější moment zápasu přišel po půlhodině hry, kdy se výstavním volejem trefil Ctirad Ťulpa a poslal domácí celek již do dvoubrankového vedení. Bohuslavjané v závěru půle znovu pohrdly svými příležitostmi a tak se do kabin odcházelo za dvoubrankového vedení domácího týmu, které mohlo být i podstatně vyšší, Pavel Fojtík v brance Divnic opět čaroval.

Hosté dali kontaktní branku, domácí v závěru přidali další dva góly

Druhý poločas přinesl podobný obrázek hry, jako v úvodním dějství, domácí tým se tlačil na polovinu hostí a vytvářel si dobré střelecké příležitosti, které však neproměnil. Hostující tým trpělivě čekal na svoji šanci a ta přišla v 65. minutě, kdy Divnice vsítily kontaktní branku a po několika tečích byla branka nakonec přiznána Poláchovi. Bohuslavjané z tohoto vývoje stavu zápasu na chvíli znervozněli a vysvobození jim přinesla až 75. minuta, kdy se trefil hrající předseda klubu Josef Kovařík a zvýšil již na 3:1. Domácí tým se touto brankou uklidnil, navíc za pět minut se nemýlil Josef Kovařík ani podruhé a dvěmi brankami si řekl o zařazení do sestavy kola. Domácí vedli již 4:1 a dohrávali utkání v pohodě a ještě několikrát prověřili Pavla Fojtíka v brance Divnic. V posledním podzimním kole se Bohuslavice nad Vláří představí v dalším derby Jestřabí, Divnice se pokusí o první bodový zisk proti Horní Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, předseda: Derby utkání jsme zvládli, výhra 4:1 je naprosto zasloužená, další šance jsme ještě neproměnili a před derby v Jestřabí se nám lépe dýchá, zvlášť, když nám vyšlo i předminulé utkání ve Smolině. Pokusíme se ještě zabojovat o horní příčky, některé naše letošní ztráty byly úplně zbytečné.




Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
L. Bartozel [-] - J. Kovařík [-] , T. Machuča [-] (78. M. Žalek [-] ) , R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] - J. Kovařík ml. [-] , J. Urbaník [-] (55. J. Švach [-] ) , M. Šebák [-] , L. Baklík [-] - C. Ťulpa [-] (85. I. Mrviš [-] ) , M. Bartoš [-]

TJ Divnice
P. Fojtík [-] - J. Urbaník st. [-] , J. Urbaník [-] , D. Strnka [-] , F. Patka [-] - J. Mana [-] , P. Jandl [-] , P. Polách [-] , V. Fusek [-] (85. D. Malaník [-] ) - T. Grček [-] , K. Tlusťák [-]

ŽK: 35. R. Obadálek .
Hráči zápasu: C. Ťulpa , J. Kovařík .
Místo: Bohuslavice nad Vláří. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ruman Miloslav  - Machů, Grček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.