1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Mirošova v neděli loupili na Petrůvce


Branky


67. J. Pešek - 13. D. Holba , 34. P. Obadal , 46. P. Obadal
0

Zápas označený jako magnet kola se hrál v neděli na Petrůvce. Tam zavítal Mirošov, který společně s domácím týmem, bojuje o příčky nejvyšší. Domácí celek v minulém kole doma střelecky vyhořel s Loučkou a tak se čekalo, zda přijde jejich probuzení v duelu s Mirošovem. To se nakonec nestalo a hosté si odvážejí na Klobucko všechny tři body. Domácí Petrůvka neuhlídala především hostujícího kanonýra Pavla Obadala, který jí vstřelil dvě branky a posunul svůj celek na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu šel Mirošov do dvoubrankového vedení

Začátek zápasu byl spíše optrný a čekalo se na první chybu v defenzívě. Mirošov byl ale o něco přesnější v kombinaci, domácí tým chtěl spoléhat na své dobře zahrávané standartní situace na vysoké hráče. První gól padl po pěkné křídelní kombinaci, kterou zakončil ve 13. minutě mirošovský Daniel Holba z hranice šestnástky střelou od tyče do brány. Druhá branka byla pro mirošovský tým typická, kdy rychlý Pavel Obadal dostal po půlhodině hry přesnou kolmici mezi obránce a zkušeně k tyči zakončil. V prvním poločase hosté soupeře nepustili do žádné gólové šance a jejich obrana si s nakopávanými míči poradila. Hráči Petrůvky měli nejspíše stále v hlavách poslední domácí nepodařený duel s Loučkou, kde zdolala jejich tvrz. Mirošov se v první půli předvedl ve velmi dobrém světle a do šaten odcházel s dvoubrankovým náskokem. Domácí tým musel v kabině dát hlavy dohromady a trenér Matouch se pokusil dvěmi změnami v sestavě ještě se zápasem něco udělat...

Po příchodu z kabin dal Obadal třetí branku Mirošova, domácí Pešek dal výsledku kosmetickou úpravu

Vstup do druhé půle byl hřebíkem do rakve domácích, kdy ihned po rozehrání dostal Pavel Obadal další šanci k upláchnutí domácí obraně, kterou opět využil. Domácí dostali možnost se vrátit do zápasu, ale nařízený pokutový kop hostující brankář Trčka míč výborně vyrazil. Kontaktní branku vstřelili domácí z přímého kopu Peškem v 67. minutě, ale na víc již neměli. Mirošovští hráči měli ještě několik šancí navýšit skóre, Obadal trefil z rychlého brejku opět tyč a něco pochytal brankář Petrůvky Halaxa. Petrůvka v tomto utkání vypadala ospalým dojmem a prakticky nic jí nevycházelo. Patrně prochází menší herní krizí, kterou odstartovala prohra v Horní Lhotě. Pokusit o nápravu svých výkonů se mohou Petrovjané o víkendu ve Smolině. Hostující Mirošov stále pronásleduje Loučku a je na druhém místě tabulky a oba týmy se navíc utkají ve šlágru kola v neděli 18. října 2015 na hřišti v Mirošově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: Asi náš nejhorší zápas, nedokázali jsme si vytvořit téměř nic, čím bychom soupeře ohrozili, výsledek tomu odpovídá. Gratulujeme Mirošovu k vítězství!

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Po špatném výkonu v minulém utkání jsme jako vždy očekávali velmi složité utkání na Petrůvce. Podali jsme jeden z nejlepších výkonů podzimu, v utkání jsme soupeře jasně přehrávali a dokázali jsme proměnit některé z našich šancí. Stejně jako v jiných utkáních jsme schopni si vytvořit dostatečné množství šancí, ale přece jen s Pavlem Obadalem v sestavě jich více proměňujeme. Věděli jsme, co na malém hřišti od soupeře očekávat, nakopávané míče na jejich vysoké hráče, množství osobních soubojů. Velmi dobře jsme kombinovali po zemi, kdy po stranách jsme si vypracovali od počátku několik šancí. První gól padl po pěkné křídelní kombinaci, kterou zakončil Dan z hranice šestnástky střelou od tyče do brány. Druhá branka byla pro náš tým typická, kdy rychlý Pavel Obadal dostal přesnou kolmici mezi obránce a zkušeně k tyči zakončil. V prvním poločase jsme soupeře nepustili do žádné gólové šance a naše obrana si s nakopávanými míči poradila. Vstup do druhé půle byl hřebíkem do rakve domácích, kdy ihned po rozehrání dostal Obadal další šanci k upláchnutí domácí obraně, kterou opět využil. Domácí dostali možnost se vrátit do zápasu, ale nařízený pokutový kop hostující brankář výborně vyrazil. Kontaktní branku vstřelili domácí z přímého kopu, ale na víc již neměli. Měli jsme ještě několik šancí navýšit skóre, Obadal trefil z rychlého brejku opět tyč a něco pochytal brankář. Naprosto zasloužená výhra. Těšíme se na domácí souboj s dosud neporaženou Loučkou.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] , P. Kovařík [-] (52. M. Máca [-] ) , J. Juřica [-] , P. Korvas [-] - L. Krajíček [-] (46. D. Gergela [-] ) , F. Hasík [-] (46. D. Remeš [-] ) , J. Pešek [-] , L. Kovařík [-] - K. Kořínek [-] , P. Červeňan [-]

FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - V. Frys [-] , D. Maniš [-] , D. Andrýs [-] (58. D. Ház [-] ) , D. Holba [-] - P. Polách [-] , R. Pacík [-] , O. Němeček [-] , P. Holba [-] (62. J. Tomaštík [-] ) - P. Rajznauer [-] , P. Obadal [-]

ŽK: 70. D. Gergela - 21. P. Obadal , 61. V. Frys , 69. R. Pacík , 79. P. Rajznauer .
Hráči zápasu: P. Obadal , P. Rajznauer .
Místo: Petrůvka. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.