4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

9.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka přišla v neděli v Mirošově o svoji podzimní neporazitelnost


Branky


30. F. Machů , 64. D. Holba , 67. F. Machů , 85. P. Rajznauer (p.) - 51. T. Brázda
0

Ve šlágru 9. kola přivítal domácí Mirošov vedoucí tým z Loučky. Dal se očekávat zajímavý souboj, což se na konec potvrdilo. Hosté chtěli udržet svoji podzimní neporazitelnost, navíc mají k dobru ještě dohrávku v Nedašově. Samotné utkání splnilo očekávání všech diváků, kteří tak mohli zhlédnout špičkové utkání Iv. třídy skupiny C. Padlo pět branek a Mirošov si připsal první letošní skalp ambiciózního týmu z Loučky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin odcházeli domácí s jednobrankovým náskokem

Domácí začali lépe, byli rychlejší a důraznější než hostující tým. Domácí dostali Loučku pod tlak, ale vážněji branku neohrozili. Skóre se měnilo ve 30. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop, který hostující obránci odvrátili pouze zpět na kopačky domácích, kteří nastřeleným míčem do vápna našli volného Machů a ten už uklidil míč do branky - 1:0. Ve 35.min mohlo být vyrovnáno. Kozubík zahrál rohový kop, který propadl k Januškovi, ale ten nedokázal z malého vápna překonat brankáře domácích Šenkeříka. Ve 40.minutě  se dostal sám před brankáře Janků domácí Kořenek, ale trestuhodně minul bránu. Konec poločasu patřil Loučce. Ve 44.min zahrál rohový kop Andrýsek na Brázdu a ten střelou z dvaceti metrů trefil tyč. Ve 45.min po rohovém kopu Andrýska hlavičkoval Mikulka těsně vedle brány domácích. Domácí tak odcházeli do šaten v poločase s jednobrankovým vedením.

 

Loučka srovnala stav utkání, závěr ale patřil hráčům Mirošova

Do druhého poločasu nastoupila lépe Loučka. Snažila se vyrovnat a v 51.min se jí to podařilo. Andrýsek se prosmýkl přes domácí obranu, která ho zastavila pouze za cenu faulu. Z následného trestného kopu z 22-ti metrů se Brázda nemýlil a vyrovnal střelou na vzdálenější tyč - 1:1. Hosty tato branka povzbudila a začali Mirošovu zatápět. Po několika šancích Loučky však udeřilo na druhé straně. V 64. min udělala hostující obrana chybu a domácí Daniel Holba uklidil míč za bezmocného Janků, střelou o tyč - 2:1. V 67.min kopali domácí rohový kop, který zahráli na vzdálenější tyč, kde vrátil míč do ohně Pacík. Machů stál opět na správném místě a hlavou míč usměrnil do sítě - 3:1. Od té doby byl Mirošov jasně lepší a hosté několikrát podržel brankář Janků. V 85.min zastavil Brázda nedovoleným zákrokem v pokutovém území Háze a nařízený pokutový kop proměnil Rajznauer - 4:1. V 90. min se mohli dočkat branky ještě hosté, ale Kozubík po Andrýskově přihrávce pouze vyprášil rukavice domácího brankáře, střelou z malého vápna. Domácí si připsali důležité tři body a ukončili své podzimní účinkování se ziskem dvacetibodů na druhém místě soutěže. Loučka utrpěla první bodovou ztrátu v soutěži. Napravit to může už v sobotu v Nedašově, kde hraje dohrávku prvního kola s místní rezervou, která však v závěru podzimu nabrala výbornou formu. Dohrávka v Nedašově však už nic nezmění na tom, že Loučka přezimuje na první příčce tabulky, což asi málokdo čekal.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Z naší strany to byl jeden z nejlepších zápasů podzimu, soupeři jsme nedali ani metr prostoru. Výborný výkon celého mužstva, naprosto zasloužená výhra. Jedinou kaňkou bylo zranění hostujícího hráče, doufáme, že to nebude nic vážného. Cenné vítězství, bude na jaro o co hrát. Škoda, že podzim již končí, právě jsme se dostávali do formy, uvidíme, co z ní zůstane na jaro.

SK Loučka
Martin Andrýsek, hráč: Dnešní zápas proti Mirošovu nám nevyšel podle představ. Mirošov byl důraznější, u všech míčů dříve... a my jsme nemohli najít správný recept na jejich hru. Ze zápasu se můžeme jenom poučit a připravit se na poslední zápas podzimní části sezóny.



Sestavy


FC Start Mirošov
F. Šenkeřík [-] - V. Frys [-] (86. J. Tomaštík [-] ) , D. Maniš [-] , P. Holba [-] , D. Holba [-] , F. Machů [-] - P. Rajznauer [-] , O. Němeček [-] (79. L. Strouhal [-] ) , P. Polách [-] , R. Pacík [-] - M. Kořenek [-] (72. D. Ház [-] )

SK Loučka
D. Janků [-] - K. Januška [-] , J. Šůstek [-] , M. Hovězák [-] (75. R. Kluďák [-] ) , T. Brázda [-] - R. Divoký [-] , V. Svozil [-] (65. V. Svozil [-] ) , M. Andrýsek [-] , J. Chytil [-] - R. Kozubík [-] , M. Mikulka [-]

ŽK: 70. P. Polách .
Hráči zápasu: F. Machů , D. Holba , P. Rajznauer .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.