Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň opět prohrála a zůstává na poslední příčce tabulky


Branky


7

Lanškroun dokázal na venkovním hřišti porazit domácí Choceň a konečně po pěti utkáních opět ochutnal sladkost vítězství. Za to Choceň prohrála již potřetí v řadě a nadále tak zůstává na chvostu průběžné tabulky krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 30.10.2022 přivítala poslední Choceň na svém domácím hřišti nepříjemného soupeře z Lanškrouna. Choceň dokázala z posledních šesti odehraných utkání získat pouze jeden jediný bod a logicky se tak postupně propadla až na poslední místo průběžné tabulky. Lanškroun sice před tímto zápasem po pěti prohrách v řadě také neoplýval vůbec dobrou formou, díky svým předchozím výsledkům se ale pohyboval v pořadí soutěže stále o něco málo výše, než jeho choceňský soupeř. Čekalo nás tedy utkání dvou trápících se celků, ve kterém byli přece jenom trochu větším favoritem hráči hostujícího Lanškrouna.

 

První půle branku nepřinesla.

První polovina tohoto důležitého utkání byla pravděpodobně ovlivněna důležitostí zápasu a snahou o to, neudělat nějakou lacinou chybu a nabídnout tak svému soupeři vedení, které by případně mohlo celé utkání rozhodnout. I přes několik slibných náznaků šancí tak v první půli ani na jedné straně gól nepadl a fanoušci si tedy na gólové hody museli počkat až do druhého dějství.

 

Druhý poločas přinesl hned pět branek.

Druhá polovina tohoto utkání byla naprostým opakem poločasu prvního. Zatímco v prvním dějství jsme se nedočkali ani jednoho gólu, ve druhé půli si pro nás oba celky přichystaly hned pět branek. V 58. minutě se nejprve po skvěle zahraném rohovém kopu a následné pohotové dorážce dokázal hlavou prosadit velmi dobře postavený František Ptáček, který tak svůj tým pár sekund před uplynutím hodinky hrací doby poslal do jednogólového vedení. Tento stav však trval pouhé dvě další  minuty. V 60. minutě se po úctyhodném nákopu od lanškrounského stopera protlačil k zakončení z ostrého úhlu hostující Marek Pecháček a svoji nekompromisní ranou dokázal velmi efektně propálit bezmocného choceňského gólmana. Ani domácí ale neskládali zbraně. V 67. minutě se dokázali sami gólově prosadit a kontaktní brankou se tak dostali zpět do utkání. Za Choceň se po dlouhém balónu za obranu a obrovské hrubici vybíhajícího gólmana trefil do úplně odkryté brány rychlonohý Šimon Štanglica. Tím však choceňská snaha o zdramatizování utkání skončila a iniciativu v dalších minutách přebrali opět hosté z Lanškrouna. V 74. minutě udeřili lanškrounští opět ze standartní situace. Z volného přímého kopu z velice ostrého úhlu poslal povedený míč před bránu Jaroslav Sita a balón po lehkém zmatku v pokutovém území Chocně protancoval až za záda překvapeného domácího gólmana. Hosté si tak vzali zpět své dvougólové vedení a začínalo to vypadat, že o vítězi tohoto duelu bude pomalu, ale jistě rozhodnuto. Domácí už se v následujících minutách k žádnému zkorigování průběžného skóre nedostali a udeřit tak mohli naopak opět hostující hráči. Dvě minuty před koncem základní hrací doby zahrávali hosté další nadějnou standartní situaci, ze které se dokázal krásně hlavou na zadní tyči prosadit lanškrounský Vilém Jílek a definitivně tak upravil konečné skóre tohoto zápasu na 4:1 pro Lanškroun. Hosté si tedy dokráčeli pro velice cenné a potřebné vítězství, zatímco Choceň nadále zůstává na posledním místě krajského přeboru.     



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Trenér Petr Zahálka do domácí web: Soupeř nás přetlačil větším důrazem a proměňováním standartních situací. Tři branky vstřelil právě přímo z rohu nebo po standartní situaci okolo velkého vápna. Domácí utkání potřebujeme zvládat lépe. Je to pro nás další ztráta a mínusové body do tabulky.




Sestavy


FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - M. Fikejz [-] , J. Dostál [-] (67. T. Pánek [-] ) , J. Vatrala [-] (67. J. Netolický [-] ) , O. Dolníček [-] , M. Coufal [-] , P. Zahálka [-] , J. Kužma [-] (61. A. Vágner [-] ) , R. Matějka [-] , M. Laky [-] (46. J. Gronych [-] ) , Š. Štanglica [-]

FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - P. Savych [-] , D. Skalický [-] , D. Smrkal [-] (88. O. Doležal [-] ) , J. Sita [-] (79. J. Ptáček [-] ) , Š. Kolomý [-] , F. Ptáček [-] , L. Krejsar [-] , D. Jung [-] (69. V. Jílek [-] ) , O. Veselý [-] , M. Pecháček [-]

ŽK: 63. J. Gronych - 70. V. Jílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zeman Josef - NAVRÁTIL Tomáš, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:12

Tip experta: výhra hostů