M. Holub 6. (p.)
L. Lebiš 31.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská Třebová konečně za tři body


Branky


6. M. Holub (p.) , 31. L. Lebiš
7

Moravská Třebová po třech porážkách v řadě konečně přerušila tuto nelichotivou bilanci a připsala si po dlouhé době důležité tři body. Třemošnice svému soupeři podlehla 2:0, když obě branky padly už během úvodní půl hodinky utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 9.10.2022 přivítala domácí Moravská Třebová na svém hřišti soupeře, který k dalšímu utkání přicestoval z Třemošnice. Domácí se v poslední době trápili jak s velmi špatnými výsledky, tak i s početnou marodkou, která k této špatné formě výrazně napomáhala. Tentokrát už měl ale moravskotřebovský trenér výběr sestavy výrazně ulehčen, jelikož se k týmu po delší době navrátilo několik důležitých hráčů a domácí tak mohli nastoupit v téměř plné sestavě. Na druhé straně Třemošnice na tom byla jenom o něco málo lépe. Na svého soupeře měla náskok pouhých dvou bodů a bylo tak jasné, že nás čeká papírově vyrovnané a hlavně důležité utkání.

 

Rozhodující první poločas

Moravská Třebová nastoupila do zápasu s vysokým nasazením a bylo jasně vidět, jak moc chce odčinit svá předchozí zaváhání a dostat se tak zpět na vítěznou vlnu, na které se tento tým vezl na začátku soutěže. Domácí se tak od první minuty svým vysokým presingem snažili na svého soupeře vytvářet tlak, se kterým se měli hostující hráči od začátku velký problém vypořádat. V 5. minutě dostali hráči Moravské Třebové možnost dobré standartní situace. Ta se však hned napoprvé neujala, ale v následném souboji o míč v pokutovém území uviděl hlavní sudí nedovolený zákrok, který okamžitě posoudil jako penaltový. Domácí Michal Holub si tak vzal na starost jeho zahrání a s velkou bravurou a klidem poslal míč do odkryté poloviny brány. Moravská Třebová si tak vysloužila velmi brzké vedení a po delší době se jim povedlo výborně vstoupit do úvodních minutek zápasu. Domácí se tak mohli výrazně uklidnit a hrát s větší psychickou pohodou. Hráči Třemošnice ale odmítali jen nečině přihlížet, a i oni začali pomalu, ale jistě hrozit vyrovnávací brankou. Žádný z jejich náznaků se však ve vstřelenou branku nepřetavil a udeřit tak mohli opět hráči moravskotřebovského celku. Ve 31. minutě jeden z domácích útočníku výborně prodloužil hlavičkou dlouhý nákop až od vlastního gólmana. Balón si v plném běhu pohotově přebral Libor Lebiš a následně se ve vysoké rychlosti prohnal kolem dvou třemošnických stoperů. Poté si to s míčem u nohy namířil přímo proti hostujícímu brankáři a utaženou střelou na zadní tyč zkušeně překonal bezmocného brankáře Třemošnice. Domácí se tak po půl hodině hry dostali už do dvougólového vedení a celý zápas se pro ně ubíral velmi dobrým směrem. Pár minut před koncem prvního dějství mohli moravskotřebovští své vedení dokonce ještě navýšit, míč ale tentokrát pouze orazítkoval tyč a oba celky tak odcházely na poločasovou přestávku za dvougólového rozdílu.        

 

Druhá půle již nic nezměnila.

Hostující trenér své svěřence o poločasové přestávce jistě nabádal k tomu, aby do druhého dějství vstoupili s co největším nasazením a nějakou rychlou brankou se pokusili svého soupeře dostat pod tlak. Domácí ale tentokrát podali velmi solidní výkon a spíše mohli sami své vedení ještě navyšovat. Stejně tak ale i Třemošnice několikrát zahrozila a při troše štěstí či větší kvality mohlo dojít k výraznému zdramatizování celého utkání. Moravskotřebovští hráči si ale velmi cenný výsledek zkušeně pohlídali a dovedli tak tento zápas až do vítězného konce. Moravská Třebová si tedy konečně po třech prohrách v řadě mohla zakřičet vítězný pokřik a plnými doušky si tak užít zasloužené vítězství.

 

Pozvánka na příští kolo

Příští týden se Moravská Třebová utká v roli hostujícího celku s týmem TJ Svitavy. Zde nás jistě čeká velmi vyrovnané utkání. Třemošnice zase bude hostit mužstvo Lázní Bohdaneč, což bude vzhledem k velmi dobré bohdanečské formě také velice zajímavý zápas.   



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Hráč Michal Smékal: Od začátku jsme se snažili Třemošnici tlačit. Vstřelili jsme brzký gól, což nás hodně uklidnilo. Hosté potom taky měli pár šancí, ale druhou branku jsme naštěstí přidali po hezké kombinační akci opět my. Ve druhém poločase jsme ještě mohli přidat další gól, ale výsledek jsme si jinak dobře pohlídali a konečně vyhráli.




Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Spotarenko [-] - M. Šmerda [-] (83. H. Herasymenko [-] ) , M. Holub [-] , T. Brychta [-] , O. Kopa [-] , V. Novotný [-] , L. Lebiš [-] , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , M. Olejník [-] , M. Potáček [-] (71. K. Kolář [-] )

ŽSK Třemošnice
L. Tuček [-] - T. Tomíška [-] , M. Kodeš [-] (46. L. Menšík [-] ) , D. Forman [-] (73. T. Oswald [-] ) , J. Petrlík [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , M. Jablečník [-] , L. Lazaridis [-] , D. Krška [-]

ŽK: 59. V. Novotný , 69. M. Šmerda , 77. L. Lebiš - 84. L. Tuček , 84. J. Petrlík , 84. P. Šindelář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - KOVÁŘ Matouš, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra hostů

Moravské Třebové se vůbec nedaří. Třemošnice by tak mohla vyhrát.

Tip: výhra hostů