2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra v řadě pro Moravskou Třebovou


Branky


4

Moravany vybojovaly svoji první výhru v novém soutěžním ročníku. Výhru si domácí hráči zajistili dvěma rychlými brankami na úvod prvního a druhého poločasu a favorita z Moravské Třebové tak porazily 2:0. Naopak Moravská Třebová překvapivě prohrála již potřetí v řadě její hráči tak z tohoto zápasu vyšli opět bodově naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

Moravanský celek přivítal v sobotu 10.9.2022 na svém domácím hřišti tým z Moravské Třebové. Ten měl sice na svém kontě dvě porážky v řadě, ale vzhledem k úvodním třem výhrám byl stále považován za velkého favorita. To umocnil také fakt, že domácí Moravany v dosavadním průběhu soutěže nedokázaly ještě ani jednou vyhrát a s jedním bodem za remízu proti rezervě Vysokého Mýta tak zůstávali na předposledním místě průběžné tabulky. Moravská Třebová se ale musela potýkat s velkou marodkou v řadách svého týmu a několik hráčů základní sestavy tak muselo být nahrazeno. Pro domácí Moravany se tak naskytla dobrá příležitost na to, aby své soupeře co nejvíce potrápily. 

 

Perfektní vstup domácích do utkání

Hráči Moravské Třebové již ve třetím utkání za sebou naprosto prospali začátek zápasu a inkasovali už ve 3. minutě tohoto střetnutí. Hráči Moravan využili po dobrém centru do pokutového území velkého nedůrazu a špatného bránění hostující obrany, održený míč si našel moravanský Patrik Pinkas a i díky teči obránce, která výrazně změnila dráhu letu míče dokázal brankáře překonat. Ten bohužel pro hosty vlivem teče bránícího hráče neměl ani nejmenší šanci na to, aby míč jakkoliv vytěsnil mimo tři tyče a svůj tým tak od inkasování brzkého gólu nezachránil. Moravany se nadále snažily kontrolovat hru a především nepřijít o vedoucí stav utkání. Naopak hráči Moravské Třebové působili poměrně nesehraným dojmem. Domácí tým si tak brzké vedení dokázal ustrážit až do konce první půle a hosté z Moravské Třebové tak mohli pouze litovat prováhaného začátku utkání.   

2. poločas

 

Druhá půle podle stejného scénáře

Kdo čekal, že se hráči Moravské Třebové poučí ze špatného vstupu do prvního poločasu a nebude se opakovat nic podobného jako na začátku prvního dějství, tak byl tentokrát na velkém omylu. Hostující hráči překvapivě dovolili domácím Moravanům opět skórovat po pouhých třech minutách od začátku poločasu a domácí tak krátce po vstupu na hrací plochu navýšili své vedení na 2:0. Moravskotřebovští hráči ztratili při své rozehrávce balón poblíž půlící čáry a domácí hráči okamžitě využili své šance na rychlý protiútok. Domácí se hezky prokombinovali přes střed hřiště a dostali míč až na Daniela Teplého, který se z pozice levého křídla hezky prosadil přes bránícího beka a poslal před bránu hostujícího gólmana nepříjemný centr. Už to vypadalo, že si s tímto centrem gólman Moravské Třebové poradí, místo toho ho ale pouze vyrazil kousek před sebe, kde již čekal na dorážku domácí Libor Švadlenka, který se dokázal prosadit i přes dva bránící hráče a míč doslova dotlačil až za brankovou čáru. Domácí Moravany tak dvakrát využili nekoncentrovanosti svých protihráčů na začátku poločasů a zajistily si tak dvougólové vedení. To se následně i přes snahu hostujícího týmu již do konce utkání nezměnilo a hosté z Moravské Třebové tak již potřetí v řadě odešli z trávníku naprázdno. Za to jejich moravanský soupeř dokázal vůbec poprvé v letošním soutěžním ročníku zvítězit a po remíze z minulého kola tak mají na svém kontě i přes ne úplně povedený vstup do soutěže již čtyři body. 

 

Pozvánka na další kolo 

Moravany se příští týden představí na trávníku v Třemošnici, kde se bude jednat o další velmi důležité utkání. Moravanští se totiž v případě výhry bodově dotáhnou na svého příštího soupeře a pravděpodobně by se tak výrazně vzdálili těm nejspodnějším patrům průběžného pořadí tabulky. Naopak Moravská Třebová se o týden později na svém domácím hřišti utká s celkem z Pardubiček, který si pravděpodobně svůj vstup do nové sezóny představoval také trochu lépe. Pro oba týmy tak bude v tomto střetu velmi důležité bodovat a nejlépe samozřejmě všemi třemi body.   



Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Hráč Michal Smékal: Opět jsme nezvládli první minuty zápasu. Našim soupeřům se v tomto utkání celkem dařilo a my jsme se kvůli mnoha absencím nemohli v průběhu utkání vůbec sehrát. Bohužel jsme tak už potřetí za sebou prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - J. Richter [-] (83. A. Hájek [-] ) , D. Teplý [-] , L. Švadlenka [-] , P. Pinkas [-] (63. Š. Kakrda [-] ) , P. Formánek [-] , D. Sokol [-] , J. Hurta [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-] , M. Kosina [-] (76. D. Kosina [-] )

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Yaroshevych [-] - K. Kolář [-] (64. M. Mahel [-] ) , P. Bambušek [-] (68. M. Spotarenko [-] ) , O. Kopa [-] , L. Petrila [-] , H. Herasymenko [-] , L. Lebiš [-] , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , J. Bednář [-] , M. Holub [-]

ŽK: 81. P. Formánek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Kudyn Milan - LINHART Lukáš, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Jan Flídr
Tip experta: výhra hostů

Moravská Třebová potvrdí roli favorita. Myslím si, že tento tým se dá určitě zařadit do nejlepších čtyř týmů krajského přeboru - 0:3.