0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravská Třebová podruhé za sebou prohrála


Branky


6

Lanškroun na venkovním hřišti přehrál kvalitní Moravskou Třebovou 2:0 a přidal tak již třetí výhru v řadě. Za to moravskotřebovský tým po úvodních třech výhrách vypadl z formy a prohru z minulého kola nedokázala odčinit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V neděli 4.9.2022 se proti sobě v rámci pátého kola krajského přeboru postavily dva velmi kvalitní celky a rozhodně se tak jednalo o jedno z nejzajímavějších utkání celého víkendu. Domácí Moravská Třebová měla po úvodních třech soutěžních utkání skvělou bilanci, když dokázala třikrát zvítězit. Ve čtvrtém kole však tuto šnůru přestřihnul tým z Horních Ředic, který dokázal Moravskou Třebovou poměrně jasným způsobem porazit. Moravská Třebová tak měla v utkání proti Lanškrounu co napravovat a chtěla se opět dostat na podobnou vítěznou vlnu, jako tomu bylo v úvodu soutěže. Za to Lanškroun v dosavadním průběhu ligy ještě ani jednou neprohrál a do následujícího utkání tak mohl jít plný sebevědomí a očekávání.

 

 

Blesková lanškrounská trefa 

Domácí tým se nepoučil z posledního utkání a bohužel pro ně tak opět obdržel velmi brzkou branku. Již ve 2. minutě zápasu totiž dostal výbornou přihrávku mezi obránce lanškrounský Jakub Ptáček, míč si ještě zasekl kolem křižujícího obránce a velmi dobře umístěnou ranou překonal bezmocného gólmana, který se po plachtícím míči již pouze ohlédl a nedostal šanci na to, aby svůj tým v tento moment podržel - 1:0 pro hosty. To byla pro domácí celek pochopitelně obrovská komplikace a zároveň věc, které se chtěli za každou cenu vyvarovat. Následně Moravské Třebové chvíli trvalo, než se s rychlou inkasovanou brankou vyrovnala a dostala se do herního tempa. Poté se však již moravskotřebovský tým výkonnostně zvedl a také si vypracoval několik slibných příležitostí, z nichž se však žádná gólově neujala. Lanškrounský výběr si tak do poločasové přestávky jednogólový náskok udržel a do kabin tak odcházel za vedoucího stavu.  

2. poločas

 

Druhý poločas podle stejného scénáře

Domácí hráči si v kabině společně s trenérem určitě vyříkaly, co bylo v prvním dějství špatně a především, co je nutné do druhé poloviny utkání zlepšit. Moravská Třebová chtěla zápas co nejrychleji vyrovnat a v nejlepším případě nepříznivý vývoj utkání otočit. Místo toho se však stejně jako v prvním poločasu radovali z brzkého gólu hosté z Lanškrouna. Akce začala dlouhým výkopem hostujícího brankáře, následně došlo k několika tvrdým soubojům zhruba na polovině hřiště, ze kterých vyšli vítězně hosté a následoval vysoký balón za obranu domácího celku. Zde se obětavě a velmi důrazně probil k míči lanškrounský Marek Pecháček, zbavil se jednoho z obránců a bez váhání se opřel do míče, který skončil až v pravém dolním rohu brány. Domácí brankář neměl žádnou šanci na tuto střelu zareagovat a Pecháček tak v úvodu druhé půle zajistil svému týmu již dvougólové vedení. V následujících minutách se hrálo velmi vyrovnané utkání. Moravská Třebová určitě také měla několik šancí, kterými by mohla zápas výrazným způsobem zdramatizovat, ale bohužel pro domácí žádná z těchto příležitostí gólem neskončila. Lanškrounský celek si tak stav 2:0 pohlídal až do závěrečného hvizdu hlavního sudího a po vyrovnaném zápase si tak z Moravské Třebové odvezl důležité tři body. 

 

Pozvánka na příští kolo

 Moravskotřebovský tým vyzve za týden celek z Moravan, který doposud v soutěži získal pouze jeden jediný bod. Zde tak třebovští hráči určitě nebudou brát nic jiného než tři body a pokusí se opět nasednout na vítěznou vlnu. Na druhé straně Lanškroun přivítá ve svém domácím prostředí Třemošnici. V tomto utkání nás bude určitě čekat další zajímavá podívaná a nechme se tedy překvapit, jaké výsledky si pro nás oba týmy v příštím týdnu připraví.  

 



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Spotarenko [-] - T. Brychta [-] , H. Herasymenko [-] (71. J. Schütz [-] ) , M. Šmerda [-] (78. T. Pagáč [-] ) , V. Novotný [-] , L. Lebiš [-] , J. Štaffa [-] , M. Smékal [-] , M. Olejník [-] , J. Bednář [-] , M. Holub [-]

FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - F. Ptáček [-] , L. Krejsar [-] , M. Šabata [-] (63. O. Macháček [-] ) , J. Sita [-] , D. Smrkal [-] (87. V. Janda [-] ) , D. Skalický [-] , J. Ptáček [-] (80. T. Ďuriš [-] ) , O. Veselý [-] , M. Pecháček [-] , O. Doležal [-] (90. M. Marek [-] )

ŽK: 79. M. Olejník - 45. J. Ptáček , 62. M. Šabata .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Valenta Jan - LOUVAR Jakub, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, oba týmy mají ve svém kádru řadu kvalitních hráčů.

Tip: výhra hostů