0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun vybojoval v Pardubičkách cenné vítězství


Branky


4

Hosté z Lanškrouna udolali díky povedené druhé půli domácí Pardubičky a z venkovního utkání si tak odvezli velmi důležité tři body. O výhře rozhodli svými brankami Marek Pecháček a následně také osvědčený lanškrounský kanonýr František Ptáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 12.11.2022 se proti sobě v rámci dohrávky třetího kola krajského přeboru postavily domácí Pardubičky a nepříjemný soupeř z Lanškrouna. Pardubičky měly na svém kontě dvě vítězství v řadě, přičemž v jednom z nich dokázaly senzačně porazit do té doby vedoucí Libišany, a to navíc na venkovním hřišti. Domácí tak měli velmi dobrou formu a chtěli získat další důležité vítězství. Jejich soupeř na tom byl ale velmi podobně. Stejně jako Pardubičky dokázal Lanškroun dvakrát za sebou zvítězit a stály tak proti sobě dva týmy ve více než slušné formě. Čekalo nás tedy velice vyrovnané utkání, jehož výsledek se dopředu opravdu jenom velmi složitě predikoval.

 

Bezbranková první půle.

V první půli byla k vidění poměrně vyrovnaná hra, která přesně odpovídala tabulkovému postavení obou celků. Oba týmy totiž před tímto utkáním dělily pouhé dva body a bylo tak jasné, že bude tento zápas pro obě mužstva velice důležitý. Přesně podle toho také první pětačtyřicetiminutovka vypadala. Ani jeden z celků nechtěl udělat chybu, která by ho mohla stát vítězství a první poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Fanoušci si tedy na úvodní branku tohoto utkání museli počkat až do druhé poloviny zápasu.

 

Druhé dějství ve prospěch hostů

Druhý poločas tohoto zápasu se ukázal jako rozhodující. Hosté z Lanškrouna totiž zužitkovali svoji snahu o vstřelení rozhodujícího gólu a dokázali se hned dvakrát prosadit. V 68. minutě se střelecky prosadil teprve dvacetiletý Marek Pecháček a poslal tak svůj tým do veledůležitého jednogólového vedení. Pro Pardubičky se tak vývoj utkání rázem výrazným způsobem zdramatizoval a musely tedy výrazně zvýšit svoje herní nasazení. Domácí se sice o změnu skóre snažili, vyrovnávací branku ale ne a ne vstřelit. Místo toho pár minut před koncem ještě jednou udeřilo na druhé straně. V 81. minutě se dokázal střelecky prosadit také proslulý lanškrounský kanonýr František Ptáček a definitivně tak rozhodnul o zisku důležitých tří bodů pro svůj celek. Domácí si navíc celý zápas tři minuty před koncem ještě více zdramatizovali. David Norek uviděl za nevybíravý faul červenou kartu a v samotném závěru tak ještě oslabil své mužstvo, které již nemělo v početní nevýhodě žádnou šanci na jakýkoliv bodový zisk. Domácí Pardubičky tedy po vyrovnaném utkání na vlastním hřišti nezískaly ani jeden bod. Díky tomuto výsledku tak hosté z Lanškrouna předskočili v průběžném pořadí svého sobotního soupeře a v závěru podzimní části se tak dostali na hezkou šestou příčku krajského přeboru. Naopak Pardubičky se propadly až na pozici devátou a touto prohrou si tak v průběžném pořadí výrazně pohoršily.     



Sestavy


SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Bažant [-] , T. Svatoň [-] (73. J. Ficek [-] ) , D. Menšl [-] (91. J. Oberreiter [-] ) , L. Markl [-] , M. Hofman [-] (78. M. Bobek [-] ) , T. Svoboda [-] , O. Štědrý [-] (59. M. Havelka [-] ) , R. Froš [-] , D. Norek [-] , D. Valenta [-] (65. F. Krejčí [-] )

FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - F. Ptáček [-] , D. Jung [-] , J. Sita [-] (87. M. Marek [-] ) , D. Smrkal [-] (91. M. Šabata [-] ) , D. Skalický [-] , O. Veselý [-] , P. Savych [-] , J. Ptáček [-] (79. O. Doležal [-] ) , M. Pecháček [-] (89. T. Bureš [-] ) , V. Jílek [-]

ŽK: 62. M. Hofman - 20. P. Savych , 24. F. Ptáček , 59. D. Jung , 85. M. Pecháček . ČK: 87. D. Norek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tůma Lukáš - KUDYN Milan, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra hostů

Lanškroun dokáže i na venkovním hřišti vyhrát.

Tip: výhra hostů