2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást přetlačil Zruč


Branky


35. M. Chládek , 80. T. Rada - 51. T. Roubal
14

Chrást se ujal v 35. minutě vedení, když se prosadil Chládek. Po přestávce hosté po brance Roubala vyrovnali. Vyrovnaný zbytek zápasu dopadl lépe pro domácí tým. V 80. minutě se prosadil Rada a rozhodl o výhře Chrástu a zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládl lépe Chrást

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Do 15. minuty měli hosté více ze hry, nicméně v 18. minutě se zranil hostující stoper Pechman a na jeho místo nastoupil Mašek. Chrást převzal iniciativu a postupně si vytvářel tlak. V dalších minutách zahrávali domácí několik nebezpečných standardních situací, gól však nevstřelili. Gólové ticho prolomil až domácí Chládek, který se po krásné samostatné akci prosadil přesnou střelou. Poté se bojovalo zejména o střed pole a k vidění bylo mnoho soubojů o míč. Chrást si jednogólový náskok udržel a do šaten se šlo za stavu 1-0. 

Závěr zápasu pro domácí

V 51. minutě se domácí snažili odkopnout balón z malého vápna, míč se dostal až k hostujícímu Roubalovi, jenž vyrovnal na 1-1. Hosté celkově zlepšili herní projev a byli více na balónu. V 60. minutě zahrozili znovu, Roubal postupoval sám na brankáře, ale ve vyložené šanci selhal. Hra byla nadále vyrovnaná, domácí si rovněž vytvořili několik zajímavých příležitostí, nicméně ani oni branku nevstřelili. V 80. minutě se pěknou kombinací uvedli domácí, Švajcr přesnou přihrávkou mezi obránce vyzval ke skórování Radu, který obrovskou šanci využil a tvrdou střelou k tyči poslal Chrást do vedení. Domácí si těsný náskok pohlídali a po výhře 2-1 poskočili na 4. příčku v tabulce. 

 

Tentokrát bych se rád krátce zastavil i nad výkonem rozhodčího, který zhodnotil několik situací poměrně zvláštním způsobem. Rozhodně bych to neviděl jako jeho chybu, jde mi o jinou věc. Rozumím tomu, že rozhodčích je v nižších soutěží málo, ale když například jeden sudí odpíská 9 zápasů za týden, tak je jasné, že jeho výkon půjde po tolika utkání dolů. To samozřejmě není chyba konkrétního sudího, ale systému, v kterém to takhle v současné době funguje. Zde se opět potvrdila skutečnost, že nižší fotbalové soutěže nutně potřebují větší počet rozhodčích, aby se předešlo nevyrovnaným výkonům a následně z toho plynoucím nedorozuměním s trenéry nebo hráči (rozhodně nestojím o to, aby si to někdo vzal osobně, vážím si práce všech rozhodčích, je to jen takové malé osobní zamyšlení).



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Určitě bych chtěl pochválit soupeře, který na nás byl dnes velmi dobře připraven. Bylo to vyrovnané utkání, my jsme měli o trošku více ze hry než soupeř, ale ten se velmi rychle adaptoval na naši hru. V druhém poločase jsme za vyrovnaného stavu přežili velkou šanci hostů a poté jsme dokázali vstřelit krásnou branku na 2-1. Dnes to bylo hodně bojovné utkání se šťastným koncem pro nás.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Do Chrástu jsme jeli s respektem k soupeři a věděli jsme o jeho kvalitách. Bohužel nám ze sestavy vypadli 2 důležití hráči, navíc se hned v úvodu utkání zranil další zkušený hráč. Myslím ale, že jsme byli Chrástu vyrovnaným soupeřem. Předvedli jsme určitě lepší výkon než v minulém kole, ale ještě máme nějaké rezervy. Opět nás srazila nízká produktivita. Věřím, že kdybychom proměnili v 60. minutě samostatný nájezd a šli do vedení 2:1, určitě bychom si z Chrástu nějaký bod odvezli. Chrástu gratulujeme k vítězství, nemůžu se ale zbavit dojmu, že jsme dnes mohli bodovat. Závěrem bych chtěl ještě zmínit absolutně nesmyslný a zákeřný zákrok domácího Špánka, který jen zázrakem neskončil těžkým zraněním našeho hráče. K velkému překvapení pak pro mě bylo, že rozhodčí hráči okamžitě neudělil červenou kartu. V příštím zápase musíme naplno bodovat, abychom se udrželi v klidném středu tabulky.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] , J. Špánek [-] , J. Vitouš [-] , P. Korelus [-] , D. Tupý [-] (66. P. Bruj [-] ) , J. Kostifál [-] , T. Rada [-] , P. Švajcr [-] , M. Chládek [-] (61. M. Bórik [-] ) , A. Brýla [-]

TJ Zruč B
J. Fořt [-] - P. Mancl [-] (46. V. Trnka [-] ) , J. Motyčák [-] (80. J. Dyk [-] ) , J. Biedermann [-] , T. Roubal [-] , L. Husník [-] , M. Kraus [-] (73. O. Lopata [-] ) , J. Kopejtko [-] (46. M. Hájek [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] (18. O. Mašek [-] ) , O. Vaňourek [-]

ŽK: 57. A. Brýla , 82. J. Špánek - O. Mašek .
Hráči zápasu: A. Brýla , M. Chládek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PAUR Roman - JEŽEK Michal (N), ŘEZÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: výhra domácích

Chrást potvrdí dobrou formu, navíc si ve středu v poháru poradil s Tlučnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích