Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice ve druhé půli zabraly a otočily skóre ve svůj prospěch


Branky


29

Staňkov v posledním domácím utkání bral bod s Radnicemi a s dalším bodovým ziskem chtěl jistě navázat i s Černicemi. Do zápasu vstoupili domácí hráči výborně, ale ve druhé půli jejich aktivita opadla a po právu si hosté odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě domácí brankář vychytal samostatný nájezd Chvojky a do následně otevřené obrany se hnal protiútok, kdy se po pěkné kombinace snad mezi všemi staňkovskými hráči dostal míč od Pitipáče k Jakubu Šimůnkovi, který následně prostřelil Gottwalda. Ve zbytku první půle panovala na straně hostů mírná nervozita z průběžné ztráty a nepřesnost v přihrávkách nahrávala domácímu celku. Ten se ale nedokázal do přestávky podruhé prosadit a to možná bylo právě tím osudným, co je připravilo o body.

 

Po výměně stran totiž z kabiny pro hosty vyšel úplně jiný celek, než ten, který nechal svého soupeře skórovat. Už po šesti minutách hry se po rohu Patrika Egera míč několikrát ve vápně odrazil, až se k němu dostal Karel Fürbacher a ten už Pokorného dokázal propálit. Netrvalo dlouho a skóre již svétilo na světelné tabuli ve prospěch hostů. Patrik Eger v rychlém protiútoku namazal Krzysztofu Zelińskimu, který tváří v tvář Pokornému nezaváhal. A jelikož Staňkov do konce zápasu nedokázal na tyto branky zareagovat, tak se hosté prosadili pět minut před koncem zápasu potřetí. Po dlouhém nákopu byl míč prodloužen na rychlého Patrika Egera, jehož střelecký pokus Pokorný vyrazil, ale s dorážkou do prázdné od Tomáše Cihly už nic udělat nemohl.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen klubu: V prvním poločase jsme předvedli asi náš zatím nejlepší výkon. Byly tam i dvě možnosti navýšit vedení, ale bohužel se nepodařilo. Naopak to, co se dělo v poločase druhém si nedovedu vysvětlit... Brzký gól, pak zanedlouho druhý... Třetí po hrubé chybě dvou zkušených obránců. Soupeř zkušeně otočil zápas a stačil mu k tomu poločas.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: První poločas byl z naší strany velmi slabý, spousta chyb a nepřesností a domácí nás z první šance zaslouženě potrestali. Druhý poločas jsme změnili rozestavení a více se většina hráčů dostala do hry. Po celý zápas jsme měli územní převahu a zaslouženě otočili skóre zápasu.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - M. Liška [-] (70. O. Hrdina [-] ) , D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] - M. Chodora [-] , M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] (74. M. Kastl [-] ) , J. Šimůnek [-] - A. Kolros [-] (60. P. Váchal [-] ) , J. Kubina [-] - J. Vrba [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Trnka [-] , E. Eger [-] , K. Fürbacher [-] (60. J. Miletínský [-] ) , F. Švejda [-] - J. Petr [-] , M. Müller [-] , K. Zeliński [-] , J. Medek [-] (86. V. Motlík [-] ) - M. Chvojka [-] (71. T. Cihla [-] ) , P. Eger [-]

ŽK: 44. K. Fürbacher , 65. K. Zeliński , 80. J. Medek , 85. E. Eger , 85. F. Švejda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlajs Jakub - KŘÍŽ Lukáš, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Věřím, že Staňkov vybojuje proti Černicím bod.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů